Home Αγροτικά προϊόντα Την έναρξη του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών του 2019 ανακοίνωσε η Π. Ε....

Την έναρξη του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών του 2019 ανακοίνωσε η Π. Ε. Ανατολικής Αττικής

  • 1η Εφαρμογή από εδάφους στις Οικολογικά Προστατευόμενες περιοχές της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής &
  • 1η Εφαρμογή από εδάφους σε περιοχές-εστίες περιαστικά των Δήμων της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π. Ε. Ανατολικής Αττικής, ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2019, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών, σε συνεργασία με την ανάδοχο κοινοπραξία του έργου, αποφάσισαν την έναρξη των Εφαρμογών Ψεκασμών των Κουνουπιών (προνυμφοκτονιών), από Τρίτη 12 Μαρτίου ως εξής :
1) την διενέργεια της 1ης Εφαρμογής Ψεκασμών από εδάφους, του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, στις Οικολογικά Προστατευόμενες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, με εγκεκριμένο βιολογικό σκεύασμα και
2) την διενέργεια της 1ης Εφαρμογής Ψεκασμών από εδάφους, του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, σε περιοχές-εστίες περιαστικά όλων των Δήμων της Ανατολικής Αττικής, με εγκεκριμένο προνυμφοκτόνο σκεύασμα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση του Έργου και την Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας.
Οι εργασίες καταπολέμησης κουνουπιών σε περιοχές-εστίες, αναγράφονται αναλυτικά στον κάτωθι πίνακα :

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version