Αρχική Δήμοι Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Στο «Παγκόσμιο Σαλόνι Τουρισμού» (Salon mondial du tourisme) στο Παρίσι συμμετέχει ο Δήμος Τήνου.

Πρόκειται για μια έκθεση που οι επισκέπτες της αναμένεται να ξεπεράσουν τα 100.000 άτομα, κατά το πλείστον γαλλόφωνους όπου το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι μεταξύ των περιπτέρων προβολής εθνικών διαμερισμάτων με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Τα σημαντικά πλεονεκτήματα για την Τήνο που εκτιμούν οι επισκέπτες της έκθεσης είναι:

  • Η μικρή απόσταση της Τήνου από τα αεροδρόμια της Μυκόνου και των Αθηνών,
  • Η εγγύτητά της με τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων και η σχετικά εύκολη πρόσβαση σε αυτά μέσω σύγχρονων πλοίων,
  • Ο χαρακτήρας του νησιού ως το προσκυνηματικό κέντρο της Ελλάδας και κέντρο φυσιολατρικού, καλλιτεχνικού, πολιτιστικού, περιπατητικού, γαστρονομικού τουρισμού και τουρισμού ιστορίας σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,
  • Τα οικονομικά πακέτα διακοπών που μπορούν να πετύχουν, επειδή η Τήνος δεν έχει τον χαρακτήρα άλλων ακριβών τουριστικών προορισμών της χώρας.

Η εταιρεία MTC GROUP που ασχολείται με την τουριστική προβολή της Τήνου έχει προγραμματίσει επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού ενώ πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η συνάντηση την πρώτη μέρα της έκθεσης με την κυρία Fanny Heraud, διευθύντρια διαφήμισης της έγκριτης εφημερίδας Le Figaro.

Στη διάρκεια των συναντήσεων υπήρξαν προτάσεις από bloggers και δημοσιογράφους που επιθυμούν να επισκεφθούν την Τήνο για να γνωρίσουν τις ομορφιές της, τη γαστρονομία της και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Σημειώνεται ότι στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος συνέβαλαν οι δυο θεματικές εκδηλώσεις που έγιναν στο Παρίσι το 2015 και 2016.

Στο Salon Mondial du Tourisme , την Τήνο εκπροσώπησε η κυρία Φραγκίσκα Τσοπλάκη, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων, ο οποίος ανέλαβε και το κόστος της συμμετοχής της κ. Τσοπλάκη στην έκθεση, ενώ συνέδραμε με την παρουσία της και η κυρία Βιργινία Σανταμούρη, ξενοδόχος(φωτο).

Ο Δήμος απευθύνει συγχαρητήρια τόσο στο δραστήριο Σύλλογο όσο και στις δυο κυρίες για την επιτυχημένη παρουσία τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.