Αρχική Αεροπορικά Νέα Λόγω προβλημάτων ασφαλείας, ανέστειλε τις πτήσεις προς Βενεζουέλα η American

Λόγω προβλημάτων ασφαλείας, ανέστειλε τις πτήσεις προς Βενεζουέλα η American

American Airlines Expands European Footprint

Σε προσωρινή αναστολή των πτήσεων προς τη Βενεζουέλα προχώρησε η American Airlines, επικαλούμενη προβλήματα «ασφαλείας», σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική αεροπορική εταιρεία.

«Η ασφάλεια των πληρωμάτων μας και των πελατών μας ήταν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Η American δεν εξυπηρετεί χώρες που κρίνει ότι δεν είναι ασφαλείς», τόνισε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η εταιρία, η οποία συνήθως πραγματοποιεί τρεις πτήσεις καθημερινά από το Μαϊάμι προς τη Βενεζουέλα, δύο από τις οποίες έχουν προορισμό το Καράκας.

Η Βενεζουέλα μαστίζεται εδώ και μήνες από μια θεσμική κρίση στην οποία έρχεται να προστεθεί και μια ανθρωπιστική κρίση.

Οι ΗΠΑ έχουν αναγνωρίσει ως προσωρινό πρόεδρο τον Χουάν Γκουαϊδό, όμως Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος που διαδέχτηκε τον Ούγκο Τσάβες, αρνείται να παραδώσει την εξουσία.

Μάλιστα, χθες Πέμπτη, η Ουάσινγκτον επέβαλε νέες κυρώσεις στη χώρα. Οι ΗΠΑ απομάκρυναν όλα τα μέλη του διπλωματικού τους προσωπικού που παρέμεναν στο Καράκας, διαβεβαιώνοντας ότι οι διπλωμάτες θα συνεχίζουν την αποστολή τους από το εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η -επίσης αμερικανική- United Airlines έχει σταματήσει τις πτήσεις της στη Βενεζουέλα από το 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.