Ο τελικός του διαγωνισμού « MaziChef » για το «Καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019» διεξήχθη τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στην Πρεσβεία της Γαλλίας.
Οι 4 φιναλίστ ετοίμασαν 600 εκλέρ ο καθένας στις κουζίνες της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα υπό την επίβλεψη των σεφ της κριτικής επιτροπής του τελικού.
Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Λίζα Μάτσα από την Αθήνα με το εκλέρ με γεύση ρυζόγαλο, μαστίχα και μανταρίνι.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Τσενεκίδης από τη Θεσσαλονίκη (εκλέρ με γιαούρτι, φιστίκι Αιγίνης και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο).
Την Τρίτη θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Κατάκης από την Κρήτη (εκλέρ με λευκή σοκολάτα, αυγοτάραχο και τζελ λεμονιού).
Και την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Λάζαρος Πολίτης από την Πάτρα (εκλέρ με μους φέτα και χαλούμι, χωριάτικο φύλλο και ζελέ μαυροδάφνης).