Αρχική Βραβεία Διάκριση του Novotel Αθηνών στα Greek Hospitality Awards 2019

Διάκριση του Novotel Αθηνών στα Greek Hospitality Awards 2019

Celestyal Cruises

Το Novotel Αθηνών βραβεύτηκε με το Silver βραβείο ως Best Greek Hotel Loyalty Programme, στα Greek Hospitality Awards 2019, www.hospitality.ethosawards.eu – #gha19, που διοργανώνει για 5η χρονιά η Ethos Awards.

Η τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2019, πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2019 και έλαβαν μέρος σημαντικές παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο. Tα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Στόχος των βραβείων ήταν η ανάδειξη και η αναγνώριση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που πρωτοπόρησαν και καινοτόμησαν, κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο, ενώ σε αυτά υπέβαλαν υποψηφιότητα ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Το Novotel Αθηνών ως μέλος του Ομίλου Accor, καλωσορίζει καθημερινά τα μέλη της κάρτας Le Club AccorHotels και το βραβείο αυτό αποτελεί την επιβράβευση της συνεχιζόμενης προσπάθειας του ξενοδοχείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την επιβεβαίωση της πάγιας δέσμευσης του Novotel Αθηνών για την ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντος του Διεθνή Ομίλου Accor.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Novotel Αθηνών ενώ για όλα τα νέα να ακολουθήσουν τη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.