Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Urban Stripes: Οκτώ μοναδικά boutique διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας προστίθενται στην...

Urban Stripes: Οκτώ μοναδικά boutique διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας προστίθενται στην οικογένεια των Aria Hotels

Urban Stripes: Οκτώ μοναδικά boutique διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας προστίθενται στην οικογένεια των Aria Hotels

Με την προσθήκη του τρίτου καταλύματός τους στην Αθήνα, τα Aria Hotels αριθμούν πλέον 29 καταλύματα στη χώρα

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών που δίνει έμφαση στην αυθεντική φιλοξενία, καλωσορίζουν το Urban Stripes στο χαρτοφυλάκιό τους! Το καινοτόμο project στεγάζεται σε μια κλασική αθηναϊκή πολυκατοικία της δεκαετίας του ‘60, οπότε και χρονολογείται η δεύτερη φάση της σύγχρονης αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα (1950-1975).  Προσφέροντας φιλοξενία σε οκτώ ευρύχωρα και αυτόνομα διαμερίσματα, το Urban Stripes βρίσκεται στο Κουκάκι, μια από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές της πόλης, μόλις 30 λεπτά από το αεροδρόμιο.

Ιδανικά τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες, τα διαμερίσματα κατανέμονται αρμονικά σε έξι ορόφους και μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως πέντε επισκέπτες. Ο αρχιτεκτονικός χαρακτήρας του Urban Stripes βασίζεται σε καθαρές, μινιμαλιστικές γραμμές και παρέχει άπλετο χώρο και φυσικό φως. Ο σχεδιασμός συμπληρώνεται από τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, όπως μωσαϊκό και μάρμαρο και την παροχή σύγχρονων ανέσεων, όπως δωρεάν πρόσβαση σε δίκτυο wifi. Το Urban Stripes παρέχει επίσης ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Προσφέροντας γαλήνη και ιδιωτικότητα στην καρδιά της Αθήνας, τα διαμερίσματα συνδυάζουν την εξαιρετική τοποθεσία με μοναδικής αισθητικής αρχιτεκτονικά στοιχεία και εντυπωσιακή θέα: Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, πως τα διαμερίσματα που βρίσκονται ψηλότερα παρέχουν πανοραμική θέα στην πρωτεύουσα και, φυσικά, στην Ακρόπολη.

Όλα αυτά στο Κουκάκι, μια από τις πιο αυθεντικές γειτονιές της πόλης, μόλις λίγα βήματα από την Ακρόπολη και το Μουσείο της, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, τον Λόφο του Φιλοπάππου, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) αλλά και πολύ κοντά στους σταθμούς μετρό «Ακρόπολη» και «Συγγρού-Φιξ». Η δημοφιλής περιοχή θεωρείται πραγματικό «κόσμημα» και είναι αρκετά ασφαλής, διαθέτει δύο πεζοδρομημένες οδούς (Δράκου & Ολυμπίου) και προσφέρει αναρίθμητες επιλογές για καφέ, φαγητό ή ποτό που θα καταπλήξουν κάθε επισκέπτη και θα τον κάνουν να αισθανθεί σαν ντόπιος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.