Αρχική Ξενοδοχεία 3ο Boutique Hotels Forum από τη SWOT και το Ξ.Ε.Ε.

3ο Boutique Hotels Forum από τη SWOT και το Ξ.Ε.Ε.

3ο Boutique Hotels Forum από τη SWOT και το Ξ.Ε.Ε.

Μαζική συμμετοχή των επαγγελματιών του τουρισμού με μοναδικά αποτελέσματα συνεργασιών

Ολοκληρώθηκε εχθές στην Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2019 ακόμη μία επιτυχημένη διοργάνωση από τη SWOT & το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, για τα BOUTIQUE HOTELS.

To 3o Boutique Hotels Forum φιλοξένησε τη συμμετοχή 44 πιστοποιημένων Boutique Hotels με την παρουσία πλήθους εκπροσώπων ταξιδιωτικών γραφείων & εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

3ο Boutique Hotels Forum από τη SWOT και το Ξ.Ε.Ε.Την έναρξη των εργασιών χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της SWOT κος. Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κος. Αλέξανδρος Βασιλικός, οι οποίοι, αφού εξήραν τη στρατηγική συνεργασία των δύο μερών, τόνισαν από κοινού τη σημασία του πλαισίου κριτηρίων πιστοποίησης που έχει θέσει το Επιμελητήριο, αλλά και τη δυναμική διασύνδεσης και συνεργασιών που αναπτύσσονται μέσα από τις συναντήσεις των επαγγελματιών του τουρισμού.

Τη σειρά των εργασιών, ακολούθησαν εξειδικευμένα σεμινάρια ανάπτυξης και διαχείρισης πωλήσεων, από τη SWOT, τη ReviewPro, τη Google, τη Webhotelier και τους Destsetters.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.