Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνεχίζεται το “οδοιπορικό” του Ε.Ε.Α. για την IDD

Συνεχίζεται το “οδοιπορικό” του Ε.Ε.Α. για την IDD

Με εκδήλωση στη Χαλκίδα συνεχίστηκε τη Τετάρτη 20/2/2019, το μεγάλο οδοιπορικό του ΕΕΑ, με στόχο την  πανελλαδική ενημέρωση για την IDD ώστε να επιτευχθεί η ενιαία προσαρμογή της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε αυτή.

Ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης στην εκδήλωση που διοργανώθηκε, παρουσίασαν συνοπτικά τις υποχρεώσεις που ορίζει η  IDD στον κλάδο ενώ αναφέρθηκαν και σε ευρύτερα θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Όπως και στα Ιωάννινα, πόλη από την οποία ξεκίνησε το «οδοιπορικό» του ΕΕΑ, έτσι και στη Χαλκίδα η εκδήλωση είχε ως στόχο να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που αφορούν την υιοθέτηση της IDD και την εφαρμογή της στην πράξη.

Ο κύριος Χατζηθεοδοσίου, ανέφερε κατά την εκδήλωση ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζουν πανελλαδικά την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και συμβάλλουν εμπράκτως  στην ενημέρωση  του κλάδου και την ανάπτυξή του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Ευβοίας στη Χαλκίδα (Ελ. Βενιζέλου 12) και έχει διοργανωθεί από τον Πανευβοϊκό  Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Στο πλαίσιο αυτό χαιρέτισαν την εκδήλωση και την προσπάθεια  της διοίκησης του ΕΕΑ η πρόεδρος του Επιμελητηρίου κυρία Βούλα Αγιοστρατίτη και η πρόεδρος του Συνδέσμου κυρία Δέσποινα Καραμπέτσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.