Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Πέτρου Φιλίππου σε έργα της Περιφέρειας Αττικής...

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Πέτρου Φιλίππου σε έργα της Περιφέρειας Αττικής στον Δήμο Ωρωπού

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Στέλιο Κοροβέση και τον Διευθυντή των Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Γιάννη Ασπρουλάκη επισκέφθηκαν έργα, τα οποία υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Ωρωπού. Παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση και του Αντιδημάρχου Δημήτρη Βελτανιώτη, ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των εργασιών.

Την περίοδο αυτή στον προαναφερόμενο Δήμο η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί σημαντικά έργα για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Το πρώτο έργο αφορά, το αντιπλημμυρικό στην είσοδο της Δημοτικής Ενότητας Καπανδριτίου. Το έργο αποσκοπεί στην παροχέτευση των ομβρίων υδάτων της κεντρικής Λεωφόρου Καπανδριτίου, προκειμένου στη συνέχεια να κατασκευαστούν τα πεζοδρόμια της εν λόγω Λεωφόρου. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του επόμενου 8μήνου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον νέο-ανεγειρόμενο Βρεφονηπιακό Σταθμό, ο οποίος κατασκευάζεται στην Δημοτική Ενότητα Ωρωπού. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ και έχουν ολοκληρωθεί οι οικοδομικές εργασίες του κτιρίου του φέροντα οργανισμού από οπλισμένο σκυρόδεμα, οι οποίες καθυστέρησαν λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων.


Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο προκειμένου να λειτουργήσει με την νέα Σχολική Χρονιά. Είναι ένα σημαντικό έργο υποδομής στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας και της αναβάθμισης του Δήμου στον τομέα των κοινωνικών παροχών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.