Αρχική Γαστρονομία Διαγωνισμός « MaziChef » για το «Καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019»

Διαγωνισμός « MaziChef » για το «Καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019»

Νικήτρια αναδείχθηκε η Λίζα Μάτσα η οποία παρουσίασε ένα εκλέρ με γεύση ρυζόγαλο
Νικήτρια αναδείχθηκε η Λίζα Μάτσα η οποία παρουσίασε ένα εκλέρ με γεύση ρυζόγαλο

Ο Πρώτος γύρος του διαγωνισμού « MaziChef » για το «Καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019» που διοργανώνει η Πρεσβεία της Γαλλίας στο πλαίσιο του εγχειρήματος «Goût de France – Good France 2019» συνεχίζεται

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου διεξήχθη ο πρώτος γύρος Αθήνας στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένιος Ντελακρουά»

Λίζα ΜάτσαΝικήτρια αναδείχθηκε η Λίζα Μάτσα
η οποία παρουσίασε ένα εκλέρ με γεύση ρυζόγαλο

 

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής :

Οι Σεφ Arnaud Bignon, Jean Marie Hoffmann, Νικόλας Νικολακόπουλος και η νικήτρια του περυσινού Διαγωνισμού MaziChef για το καλύτερο ελληνικό μακαρόν Αγγελική Αγάθου

Ο πρώτος γύρος του διαγωνισμού συνεχίζεται :

– Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στον Ελληνογαλλικό Σύλλογο Χανίων.

Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου μέχρι στιγμής έχουν ως εξής:

Λάζαρος Πολίτης: φιναλίστ Πάτρας (αλμυρό Εκλέρ με μους φέτα και χαλούμι, χωριάτικο φύλλο και ζελέ μαυροδάφνη)

Κωνσταντίνος Τσενικίδης : φιναλίστ Θεσσαλονίκης (εκλέρ με γιαούρτι, φιστίκι Αιγίνης, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο)

Λίζα Μάτσα: φιναλίστ Αθήνας (εκλέρ με γεύση ρυζόγαλο)

Ο τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα, όπου οι 4 φιναλίστ θα παρουσιάσουν το ίδιο εκλέρ που ετοίμασαν για τον πρώτο γύρο, Όλα τα εκλέρ θα ετοιμαστούν εξ ολοκλήρου στις κουζίνες της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα από την Παρασκευή 15 έως τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2018, υπό την επίβλεψη των σεφ της κριτικής επιτροπής του τελικού.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό MaziChef στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα :
http://bit.ly/MaziChef

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.