Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται ο καιρός τις επόμενες...

Συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται ο καιρός τις επόμενες μέρες

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες νεφώσεις, και αναµένεται τοπικά να πέσουν ελαφρές βροχές. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να σηµειωθεί χαλάζι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο µεµονωµένης καταιγίδας. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.
 
Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται τοπικά να σηµειωθούν βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο µεµονωµένης καταιγίδας.Την Τετάρτη στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να χιονίσει ενώ την Πέµπτη δεν αποκλείεται να χιονίσει και σε χαµηλότερες ορεινές περιοχές. 
 
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο για να επανέλθει κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.