Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H LGS Handling στηρίζει τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο

H LGS Handling στηρίζει τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο

H LGS Handling στηρίζει τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο

Η LGS Handling, μέλος του Ομίλου Louis, στο πλαίσιο του έργου κοινωνικής προσφοράς παρέδωσε μεγάλη ποσότητα πλαστικών πωμάτων, για ανακύκλωση τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου. Συγκεκριμένα, η συλλογή των πλαστικών πωμάτων, αποτελεί προσπάθεια που ξεκίνησε στις αρχές του 2018 με την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης στα γραφεία της εταιρείας. Σε αυτούς τους κάδους, εργαζόμενοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βάλουν τα πλαστικά πώματα άδειων συσκευασιών. Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος θα χρησιμοποιήσει τα έσοδα από την ανακύκλωση των εν λόγω πωμάτων, για τη χρηματοδότηση του προγράμματος αγοράς βοηθημάτων αυτοεξυπηρέτησης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LGS Handling, κ. Γιώργος Ιωαννίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις προσπάθειες του προσωπικού της εταιρείας. «Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για την ολόχρονη αυτή προσπάθεια καθώς καταφέραμε όχι μόνο να προστατεύσουμε το περιβάλλον αλλά και, το κυριότερο να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Οι ρευματοπάθειες είναι ασθένειες που ταλαιπωρούν σημαντική μερίδα του πληθυσμού και ελπίζουμε η μικρή αυτή εισφορά μας να διευκολύνει την καθημερινότητά τους. Προσδοκούμε να συνεχιστεί η συνεργασία αυτή μεταξύ της εταιρείας μας και του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου βοηθώντας μακροχρόνια τον Σύνδεσμο με άλλους τρόπους και ενέργειες».

Η ενέργεια αυτή έρχεται ως συνέχεια της εφαρμογής του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LGS Handling. Από την ίδρυση της το 2008, η LGS Handling πραγματοποίησε διάφορες ενέργειες όπως προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε κοινωνικά παντοπωλεία, εθελοντική εργασία και χρηματικές εισφορές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Mετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2018 στην Αττική, η LGS Handling συνείσφερε το ποσό των 8,000, ευρώ για τους πυρόπληκτους. Άλλες ενέργειες περιλαμβάνουν, συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας βρεφικού γάλακτος για τις ανάγκες του κοινοτικού παντοπωλείου Λάρνακας και η συμμετοχή σε καθαριότητα παραλιών. Πιο πρόσφατα πραγματοποίησε αιμοδοσία με την οποία βοήθησε ασθενείς των Γενικών Νοσοκομείων Λάρνακας και Πάφου.

Η LGS Handling, μέλος του Ομίλου Louis, εδώ και δέκα χρόνια προσφέρει σε περισσότερες από 85 αεροπορικές εταιρείες υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, επιβατών και φορτίων στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Η εταιρεία ακολουθεί όλα τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς ασφαλείας και οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν υπηρεσίες κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων, υπηρεσίες check-in, διαχείριση αιθουσών διακεκριμένων επιβατών, υπηρεσίες πύλης, μεταφορά επιβατών και αποσκευών, εξυπηρέτηση επιβατών με ειδικές ανάγκες, τροφοδοσία πτήσεων, φόρτωση, εκφόρτωση και καθαρισμό αεροσκαφών και άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.