Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΕΝΤ

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΕΝΤ

ΠΑΣΕΝΤ

Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΕΝΤ, μετά τις εκλογές του Σωματείου μας το προηγούμενο διάστημα.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τους εργαζόμενους, στις εκλογές του ΠΑΣΕΝΤ υπήρξε αύξηση των ψηφισάντων, γεγονός που αποτελεί επιβεβαίωση της επιλογής του σωματείου, να επιμείνει στην υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και να κατορθώσει να κηρυχθούν υποχρεωτικές. Η αυξημένη συμμετοχή των συναδέλφων αποτελεί, παράλληλα, δείγμα εμπιστοσύνης στο σωματείο μας, το οποίο βρίσκεται διαρκώς στο πλάι των εργαζομένων και δίνει όλες τις μάχες σε κάθε επίπεδο.

Παρά την οργανωμένη προσπάθεια μιας μειοψηφίας (ΔΑΣ/ΠΑΜΕ) του σωματείου, που επιλέγει να είναι γραφική και προσπαθεί διαρκώς να υπονομεύει όλη αυτή την προσπάθεια, το σωματείο μας συνεχίζει τον δρόμο που έχει χαράξει. Αυτή τη φορά μάλιστα, η ίδια πάντα μειοψηφία, ξεπέρασε κάθε όριο, επιδιώκοντας να διαλύσει τις εκλογές και τη δημοκρατική έκφραση των εργαζομένων. Δυστυχώς γι’ αυτή, ευτυχώς για τους ναυτιλιακούς και τουριστικούς υπαλλήλους, το ενωτικό μας ψηφοδέλτιο έλαβε τη συντριπτική πλειοψηφία στις εκλογές δίνοντας και πολιτική απάντηση, μετά την δικαστική σ’ αυτές τις πρακτικές.

Οι μάχες που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμες για το μέλλον μας. Το επόμενο διάστημα, με όπλο την αλληλεγγύη και την ενότητα των εργαζομένων, θα δώσουμε αποφασιστικά και από κοινού τον αγώνα για την ανανέωση των ΣΣΕ και την εφαρμογή τους, όπως και για την κατάκτηση λοιπών θεσμικών δικαιωμάτων.

Το σωματείο μας θα συνεχίσει να αποτελεί την εγγυήτρια δύναμη για τους ναυτιλιακούς και τουριστικούς υπαλλήλους της χώρας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΕΝΤ αποτελείται από :
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3. ΒΑΣΙΛΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
4. ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
5. ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
6. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ
7. ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΑΚΗΣ ΑΝ.ΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΕΛΗ Δ.Σ: ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΑΡΗΣ, ΚΑΖΑΝΑΣΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΝΙΚΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ,
ΠΕΝΕΣΗ ΕΛΕΝΗ, ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΣΑΒΑΘΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΟΓΛΟΥ ΛΟΥΚΑΣ,
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,ΤΕΡΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΠΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.