Αρχική Δήμοι Οι Λειψοί «Απογειώνονται»!

Οι Λειψοί «Απογειώνονται»!

Με το βλέμμα στους ποιοτικούς ταξιδιώτες από Ελλάδα και εξωτερικό, ο Δήμος Λειψών συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις προβολής και το 2019.

Την αρχή κάνει το διαφημιστικό αφιέρωμα για τους Λειψούς στο ταξιδιωτικό περιοδικό, BLUE MAGAZINE που τοποθετείται στα καθίσματα των αεροπλάνων των αεροπορικών εταιριών AEGEAN & OLYMPIC AIR, με συνολικό στόλο 60 αεροσκάφη.

Σημειώνεται πως μέσα από το δίκτυο των δύο κορυφαίων και βραβευμένων αεροπορικών εταιριών εκτελέστηκαν κατά το 2018, δρομολόγια σε 153 προορισμούς από 44 χώρες. Με κυκλοφορία 250.000 αντιτύπων, το τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου θα φιλοξενήσει τον «κρυμμένο θησαυρό των Δωδεκανήσων» και θα αποκαλύψει τα μυστικά του σε έναν τεράστιο όγκο επιβατών που θα ταξιδεύει σε δεκάδες προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, οι αμέτρητες δραστηριότητες, οι γευστικές διαδρομές και οι ιδιαίτερες παραδόσεις του μαγευτικού νησιού της θεάς Καλυψούς, αναμένεται να συναρπάσουν «στον αέρα», το επιλεγμένο αναγνωστικό κοινό του BLUE MAGAZINE που αυταπόδεικτα χαρακτηρίζεται από το ισχυρό ταξιδιωτικό του προφίλ. «Οι Λειψοί απογειώνονται. Διαθέτοντας γρήγορα αντανακλαστικά και με τη βοήθεια ειδικών αλλά και εθελοντών, όπως του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Μπουράκη, οργανώνουμε έγκαιρα εν όψει της νέας σεζόν, τις προσπάθειες ενημέρωσης για τους Λειψούς που ικανοποιούν τη δίψα του επισκέπτη για αυθεντικές, αναζωογονητικές και ιδιαίτερες διακοπές σε έναν εξωτικό τόπο, χωρίς υψηλό τίμημα», δηλώνει ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.