Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Απολογισμός ΚΑΣ για το 2018 και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συμβουλίου

Απολογισμός ΚΑΣ για το 2018 και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συμβουλίου

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου  έγινε η κοπή της πίτας του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για τη νέα χρονιά, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού Κώστα Στρατή, της Γενικής Γραμματέως του ΥΠΠΟΑ Μαρίας Ανδρεαδάκη- Βλαζάκη, καθώς και όλων των τακτικών μελών του ΚΑΣ και των εισηγητών προϊσταμένων των Κεντρικών Διευθύνσεων του ΥΠΠΟΑ και του Αυτοτελούς Τμήματος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός τόνισε την καθοριστική συμβολή των γνωμοδοτήσεων του ΚΑΣ για την προστασία, ανάδειξη και προβολή του πολιτιστικού πλούτου της χώρας, τη συνδρομή του οργάνου για την αναπτυξιακή πολιτική του ΥΠΠΟΑκαι τη θεμελιώδη υποστηρικτική συνεισφορά του στο έργο και τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας.

Στον συνοπτικό στατιστικό απολογισμό του έργου του ΚΑΣ για το 2018 η Γενική Γραμματέας, αφού ευχαρίστησε τα συμμετέχοντα στο Συμβούλιο υπηρεσιακά στελέχη και τα επιστημονικά μέλη, τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς επιμίσθιο και καταξιώνουν με το κύρος τους τις γνωμοδοτήσεις του οργάνου, ανέφερε ότι διεξήχθησαν 45 συνεδριάσεις του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου και εξετάστηκε πλήθος σημαντικών θεμάτων αλλά και πλήθος θεμάτων μικρότερης εμβέλειας τα οποία βρίσκουν την επίλυσή τους μέσω των γνωμοδοτήσεων του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.