Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών στη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου...

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών στη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia

Σε συνεργασία με τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia, στη Νέα Υόρκη, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) προσφέρει τη δυνατότητα σε 18 νέους καθώς και έμπειρους εργαζόμενους στο χώρο των ΜΜΕ στην Ελλάδα να παρακολουθήσουν τρία εξειδικευμένα προγράμματα δημοσιογραφίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η περαιτέρω επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών και η εξοικείωσή τους με τεχνικές παραγωγής βίντεο, ερευνητικής δημοσιογραφίας και ανάλυσης δεδομένων.

Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2019 και θα διαρκέσει έως την 1η Μαρτίου 2019.

Οι υποτροφίες αφορούν τα παρακάτω προγράμματα της Σχολής Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia:
Α. Εργαστήρι παραγωγής βίντεο, διάρκειας τριών εβδομάδων
Β. Πρόγραμμα ερευνητικής δημοσιογραφίας, διάρκειας τριών εβδομάδων
Γ. Πρόγραμμα κωδικοποίησης και ανάλυσης δεδομένων, διάρκειας τριών μηνών

Το ΙΣΝ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, για την οποία αποκλειστικά αρμόδιο και υπεύθυνο είναι το Πανεπιστήμιο Columbia.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Υποτροφιών του ΙΣΝ στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης, δείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.