Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 1ο Συνέδριο Οικονομίας Διαμοιρασμού & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης «The Best for the Guest»

1ο Συνέδριο Οικονομίας Διαμοιρασμού & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης «The Best for the Guest»

Η Smart Press ενισχύει σημαντικά το portfolio της στον τομέα του τουρισμού με την διοργάνωση του 1ου Συνεδρίου BnB Guest για την Οικονομία Διαμοιρασμού & την Βραχυχρόνια Μίσθωση.

Στο Συνέδριο της πιο αναπτυσσόμενης αγοράς του τουρισμού, θα αναζητηθούν οι απαντήσεις και θα δοθούν λύσεις, προκειμένου όλοι όσοι ασχολούνται με αυτήν να επωφεληθούν προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες και να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη τους.

Το Συνέδριο έχει ως Case Study την Αθήνα και εξετάζει την επιρροή της Οικονομίας Διαμοιρασμού στην πόλη, στην εμπορικότητα, τη λειτουργία της, τον υγιή ανταγωνισμό και σε διάφορες άλλες πτυχές με σημαντικές παρουσίες και ομιλητές.

Θα εξεταστούν σε ξεχωριστές ενότητες όλα τα ζητήματα των ιδιοκτητών και εταιριών σε φορολογικό και νομικό επίπεδο και θα δοθούν πολύτιμες συμβουλές που αφορούν το νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Σε επίπεδο concierge, καταξιωμένοι επαγγελματίες του τουρισμού θα δώσουν απαντήσεις σε πρακτικά ερωτήματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία ενός καταλύματος με τρόπο τέτοιο ώστε ο επισκέπτης να απολαύσει μια αξέχαστη και ταυτόχρονα ασφαλή εμπειρία.

Παράλληλο Workshop από την Booking.com

Αποστολή της Booking.com είναι να προσφέρει στους ταξιδιώτες τη μεγαλύτερη ποικιλία μοναδικών καταλυμάτων. Πριν λίγο καιρό, η Booking.com ανακοίνωσε σημαντικές βελτιώσεις για τους συνεργάτες της που ασχολούνται επαγγελματικά με τη βραχυχρόνια μίσθωση, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και των τεχνολογικών λύσεων που προσφέρουμε. Η Booking.com δημιούργησε πρόσφατα ένα νέο επιχειρηματικό τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με την υποστήριξη συνεργατών που δραστηριοποιούνται σε αυτού του είδους τη φιλοξενία. Επίσης, αναπτύσσει νέα εργαλεία ειδικά για τις συγκεκριμένες, μοναδικές ανάγκες του τομέα αυτού, τα οποία είναι αποτέλεσμα των απόψεων που εκφράζουν οι συνεργάτες της Booking.com σχετικά με τις βελτιώσεις που θεωρούν πιο χρήσιμες και κατάλληλες για αυτές τις επιχειρήσεις.
Στη διάρκεια του 1ου BnB Guest Conference, εκπρόσωποι της Booking.com θα παρουσιάσουν μια επισκόπηση της Booking.com και του κλάδου της βραχυχρόνιας φιλοξενίας και θα διοργανώσουν ένα workshop όπου προσκαλούμε τους επαγγελματίες συνεργάτες να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις λύσεις που έχει σχεδιάσει η Booking.com για να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσοι εμπλέκονται, ιδιώτες ή εταιρείες, στην Οικονομία Διαμοιρασμού και τη Βραχυχρόνια Μίσθωση, σε όσους μισθώνουν ή σκοπεύουν να μισθώσουν τα ακίνητά τους και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τρέχουσες, αλλά και τις μελλοντικές εξελίξεις.

Απευθύνεται επίσης στους θεσμικούς παράγοντες, τους επαγγελματίες του τουρισμού, του εμπορίου και της αγοράς real estate, επενδυτικές και κατασκευαστικές εταιρείες, τους ιδιοκτήτες μικρών ξενοδοχείων και ξενώνων, τους προμηθευτές εξοπλισμού και υπηρεσιών και γενικά σε όσους έχουν αντιληφθεί τα οφέλη από την διαρκώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Smart Press κος Κώστας Νόστης δήλωσε σχετικά:

«Το Συνέδριο BnB Guest για την Οικονομία Διαμοιρασμού & τη Βραχυχρόνια Μίσθωση φιλοδοξεί να γίνει το ετήσιο ραντεβού επικοινωνίας όλων των εμπλεκόμενων μερών στο πιο ραγδαία αναπτυσσόμενο τμήμα της τουριστικής αγοράς. Σκοπός του συνεδρίου είναι να διερευνήσει τις προκλήσεις, τα προβλήματα, τις λύσεις και να αναδείξει τις ευκαιρίες που αναδύονται αλλά και τις βέλτιστες πρακτικές».

Πώς μπορώ να το παρακολουθήσω;

Η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απλά θα πρέπει να συμπληρωθεί η «Φόρμα Εγγραφής» που θα βρείτε στο www.bnbguest.gr

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο BnB Guest, μπορείτε να βρείτε στο www.bnbguest.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.