Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το The Foundry Hotel Athens, στου Ψυρρή, σε εντυπωσιάζει με τους κάθετους...

Το The Foundry Hotel Athens, στου Ψυρρή, σε εντυπωσιάζει με τους κάθετους κήπους του

Βρίσκεται στην ιστορική γειτονιά του Ψυρρή, στην οδό Σαρρή ακριβώς δίπλα από το πρώην Σινέ Ψυρρή, σε απόσταση αναπνοής από την εμπορική περιοχή της οδού Ερμού, της Αρχαίας Αγοράς Αθηνών και το Μοναστηράκι, στην καρδια της Αθήνας.

Με το που το πρωτοαντικρίζεις, σε εντυπωσιάζουν οι φυτεμένες του όψεις ή αλλιώς οι κάθετοι κήποι που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πρόσοψής του καθώς και τα μεγάλα βιομηχανικά παράθυρα. 

Το The Foundry στεγάζεται σε ένα κτίριο του 1930 το οποίο ήταν αρχικά η επέκταση των στάβλων των συγκοινωνιών της Αθήνας και έπειτα λειτουργούσε ως χυτήριο, εξειδικευμένο στην κατασκευή και χύτευση των γραμμάτων όλων των τυπογραφικών οικογενειών και γραμματοσειρών της ελληνικής γλώσσας.

Είναι ένα Urban Boutique Luxury Hotel που συνδυάζει το βιομηχανικό ντιζάιν με το μοντέρνο στιλ.

Με 12 εντυπωσιακά, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και έναν εκπληκτικό κήπο Picnic στον τελευταίο όροφο, το The Foundry βρίσκεται σε μια κεντρική τοποθεσία και με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη.

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ευρύχωρο καθιστικό, υπνοδωμάτιο Coco-Mat, ιδιωτικό μπάνιο, τραπέζι εργασίας, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα.

Μασίφ ξύλο, rustic καπλαμάς και λακαριστές επιφάνειες σε κουζίνες, ντουλάπες μικρές και μεγάλες, αποθηκευτικούς χώρους κλειστούς και ανοιχτούς και πόρτες, κυριαρχούν.

Κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει τοστιέρα, ψυγείο, καφετιέρα Nespresso, εστίες μαγειρέματος και βραστήρα, ενώ κάποια καταλύματα διαθέτουν φούρνο και πλυντήριο πιάτων. Καθημερινά σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό. Παρέχονται δωρεάν προϊόντα περιποίησης και παντόφλες στους επισκέπτες μας. Κλιματισμός και δωρεάν WiFi είναι στάνταρ.

Η Ακρόπολη απέχει μόλις 1,3χλμ. ενώ η πλατεία Μοναστηράκι απέχει μόλις 500μ. από το κατάλυμα. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών απέχει περίπου 35χλμ. από την ιδιοκτησία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.