Αρχική Δήμοι Πως θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων το 2019

Πως θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων το 2019

«Αποχαιρετούμε το 2018 και υποδεχόμαστε το νέο έτος στο Θησείο, με φόντο τον Παρθενώνα και με ένα ξεχωριστό οπτικοακουστικό υπερθέαμα που εμπνέεται από τα φτερά και τη μορφή των αγγέλων» ανέφεραν ο Γιώργος Κακλέας και η Φρόσω Λύτρα, που μαζί με τον σκηνογράφο Μανόλη Παντελίδακη επιμελούνται το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα υποδεχθεί στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη για το μήνυμα υποδοχής του καινούργιου χρόνου. «Είναι η τελευταία χρονιά μου ως δήμαρχος Αθηναίων και αυτό που θέλω να πω -εκτός από τη εύλογη συγκίνησή μου- είναι ότι οι γιορτές στην Αθήνα απέκτησαν χαρακτήρα, αισθητική και συγκεκριμένη λογική» σημείωσε ο κ. Καμίνης.

Αρκετά λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου, οι μουσικοί της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων, με συνοδεία ξυλοπόδαρων, δίνουν το σύνθημα για την έναρξη του εορταστικού προγράμματος. Ακολούθως, η σκηνοθέτιδα Φρόσω Λύτρα υπόσχεται να γίνουμε «Άγγελοι στην πόλη», μέσα από ένα εντυπωσιακό χορευτικό δρώμενο εμπνευσμένο από την επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους, τον υπέροχο αυτό ύμνο στην αγάπη.

Τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει περνούν συντροφιά με τις υπέροχες μελωδίες της ηθοποιού και τραγουδίστριας Χριστίνας Μαξούρη υπόσχεται να μας ταξιδέψει με την πολύ ιδιαίτερη φωνή και παρουσία της.

Μετά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, στη σκηνή θα ανέβουν  η τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης. Μαζί με πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς μας θα παρουσιάσουν ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, το λαϊκό και το έντεχνο, το φρέσκο και το κλασικό!

Ακολούθως τη σκυτάλη της διασκέδασης θα λάβει ο En Lefko 87.7 και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάρης Βαρζαμπετιάν που θα μας απογειώσουν με τις γιορτινές μουσικές επιλογές του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.