Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ...

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

«Από την καρδιά της πόλης, εδώ από την πλατεία Συντάγματος, η Αθήνα στέλνει σήμερα, με την επίσημη φωταγώγηση, μήνυμα γιορτής, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας! 

Φέτος τα Χριστούγεννα είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί έχουμε ετοιμάσει για την πόλη μας, τους κατοίκους και τους επισκέπτες, ένα πρόγραμμα γεμάτο αγάπη, με οδηγούς μας τους Αγγέλους. 

230 εκδηλώσεις, εντελώς δωρεάν για τις επόμενες 30 ημέρες, μεταμορφώνουν την κάθε γειτονιά της μεγάλης μας πόλης, σε πόλη των αγγέλων και μας καλούν να ζήσουμε τη μαγεία των εορτών. 

Πίσω από τα όμορφα πράγματα λοιπόν που έχουμε ετοιμάσει, υπάρχει μία ομάδα που δουλεύει σκληρά αλλά με κέφι, για μεγάλο διάστημα, προκειμένου όλοι μας να νιώσουμε τη μαγεία των εορτών. Τους ευχαριστώ.  

Σας καλώ να περπατήσετε στο κέντρο και στις γειτονιές, να συμμετάσχετε κι εσείς και τα παιδιά σας σε όσες περισσότερες εκδηλώσεις θέλετε και μπορείτε, να νιώσετε το πνεύμα των ημερών. 

Χρονιά θα αλλάξουμε και φέτος στο Θησείο, κάτω από τη μοναδική εικόνα της φωτισμένης Ακρόπολης, συντροφιά με εκλεκτούς καλλιτέχνες. Να είστε εκεί! 

Εύχομαι σε όλες και όλους, Καλά Χριστούγεννα, Υγεία, Ειρήνη και Ελπίδα! Καλές Γιορτές!» 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.