Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Βρετανική Βιομηχανία Ταξιδιών αναστατώθηκε ξανά καθώς η Times λέει στους συνδρομητές...

Η Βρετανική Βιομηχανία Ταξιδιών αναστατώθηκε ξανά καθώς η Times λέει στους συνδρομητές της: «Ακυρώστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές»

Ακυρώστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές

Οι εφημερίδες Times και Sunday Times έχουν αναστατώσει ξανά την τουριστική βιομηχανία της Βρετανίας στέλνοντας ένα  ηλεκτρονικό μήνυμα στους συνδρομητές της με θέμα «Ακυρώστε της καλοκαιρινές διακοπές σας». 

Το email προτρέπει τους συνδρομητές να διαβάσουν τα δύο άρθρα για την εβδομάδα και απαριθμεί τις πιο δημοφιλείς πρόσφατες ιστορίες.

Στην κορυφή της λίστας είναι η ιστορία που έτρεχε την Κυριακή, υποστηρίζοντας ότι οι οικογένειες θα πρέπει να συμβουλεύονται και να μην κάνουν κράτηση διακοπών μετά τον Μάρτιο.

Η έκθεση, η οποία αναστάτωσε τις ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, αναφέρει ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο έκδοσης της προειδοποίησης ως μέρος των σχεδίων έκτακτης ανάγκης που καταρτίζονται για να προετοιμαστούν για no-deal Brexit.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.