Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Attica Group εκδίδει τον 9ο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας

Η Attica Group εκδίδει τον 9ο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας

Η Attica Group εκδίδει τον 9ο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας

Η Attica Group προχώρησε στην έκδοση του 9ου Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας που αφορά το 2017, ο οποίος ακολουθεί τις κατευθυντήριες οδηγίες GRI Standards του Global Reporting Initiative (σε επίπεδο συμφωνίας “Core”).

Ο Απολογισμός παρουσιάζει τις πρακτικές που ακολουθεί ο Όμιλος και τα αποτελέσματα που πέτυχε κατά τη διάρκεια του 2017, εστιάζοντας στα θέματα που ενδιαφέρουν τους Κοινωνικούς του Εταίρους, εκπληρώνοντας την μακροπρόθεσμη δέσμευσή του για την ανάπτυξη ενός υπεύθυνου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Ο Απολογισμός αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που υποστηρίχθηκε από όλους τους εργαζομένους και τους συνεργάτες του Ομίλου, οι οποίοι συμβάλλουν αποφασιστικά στην επιτυχημένη και εμπράκτως υπεύθυνη λειτουργία του. Στο πλαίσιο του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017, γίνεται αναφορά σε 210 ποσοτικούς δείκτες (από 200 την προηγούμενη χρονιά) και παρουσιάζονται 55 μελλοντικοί στόχοι (από 33 την προηγούμενη χρονιά).

Σχολιάζοντας την έκδοση του 9ου Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας της Attica Group, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Σπυρίδων Πασχάλης, υπογράμμισε:

«Για όλους εμάς στον Όμιλο Attica, η επίτευξη των επιχειρηματικών μας στόχων ήταν και παραμένει άμεσα συνδεδεμένη με τον γενικό στόχο μας, να δημιουργούμε και να διατηρούμε σχέση εμπιστοσύνης με τους Κοινωνικούς μας Εταίρους. Η βάση της Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου στηρίζεται στο γεγονός ότι η υπεύθυνη λειτουργία μας αποτελεί ευθύνη του συνόλου των ανθρώπων μας, και για αυτό προσπαθούμε διαρκώς να τους ενημερώνουμε και να τους εκπαιδεύουμε κατάλληλα ώστε να λειτουργούν υπεύθυνα εντός του Ομίλου, αλλά και ως πολίτες. Επιδίωξή μας είναι να παραμένουμε πιστοί στις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας που έχουμε υιοθετήσει και να θέτουμε απαιτητικούς μελλοντικούς στόχους, ώστε να λειτουργούμε υπεύθυνα και να στηρίζουμε την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε».

Ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017 είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.attica-group.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.