Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 20η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Ξεναγών

20η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Ξεναγών

Την Κυριακή 18/11/18 ξεκινά στα Χανιά, η 20η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Ξεναγών.

Οι διοργανώσεις αυτές ξεκίνησαν το έτος 1994 με την πρώτη να πραγματοποιείται στο Στρασβούργο, ενώ τη δεύτερη το έτος 1996, στο Ηράκλειο Κρήτης. Για δεύτερη φορά, το 2018, θα φιλοξενήσουμε 230 άτομα, ξεναγούς από 25 Ευρωπαϊκές χώρες.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ξεναγών (FEG), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών (Π.Ο.ΞΕΝ.), το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης και το τουριστικό γραφείο των Ξεναγών Tourist Guides of Crete P.C. Περιλαμβάνει εκπαιδευτικές εκδρομές, διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, προβολή των τοπικών προϊόντων της Κρήτης, διασκέδαση κλπ. Το προ-συνέδριο θα γίνει 18-20/11/18 στα Χανιά, το κυρίως συνέδριο θα γίνει 20-25/11/18 στο Ηράκλειο και το μετα-συνέδριο θα γίνει 26-29/11/18 στην Αθήνα.

Η Πανευρωπαϊκή αυτή συνάντηση που συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Ηρακλείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.