Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Sales Seminar στο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας!

Το Sales Seminar στο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας!

Έντονο το ενδιαφέρον των ξενοδόχων για το εκπαιδευτικό σεμινάριο Sales Seminar που ταξιδεύει σε διάφορους προορισμούς και παρουσιάζει με άμεσες και σαφείς μελέτες περιπτώσεων, τους σύγχρονους τρόπους αύξησης των κερδών ενός καταλύματος.

Πέντε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, η κάθε μια καταξιωμένη σε διαφορετικό πεδίο, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και έχουν δημιουργήσει μια σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω στην τουριστική ανάπτυξη.

Η προσέλευση και το ενδιαφέρον των ξενοδόχων, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και τους τέσσερις προορισμούς όπου έχει ήδη παρουσιαστεί το Sales Seminar. Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη και Ρόδος, υποδέχθηκαν τη δράση η οποία τελούσε κάθε φορά υπό τη συνδιοργάνωση των κατά τόπους επίσημων φορέων (δήμοι, ενώσεις ξενοδόχων, τουριστικοί οργανισμοί).

Για το διάστημα 19 Νοεμβρίου – 21 Νοεμβρίου 2018, οι ομιλητές του Sales Seminar έχουν προσκληθεί από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Elite City Resort. Πρόκειται για έναν σημαντικό εκπαιδευτικό θεσμό στον τουριστικό κλάδο που φέτος διοργανώνεται για 8η φορά. Το Sales Seminar περιλαμβάνεται στις επιμορφωτικές εισηγήσεις που θα να παρουσιαστούν στους περίπου 800 συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.