Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μέρες Παραμυθιού

Μέρες Παραμυθιού

Μέρες Παραμυθιού

26-29 Δεκεμβρίου 2018 5.30 μ.μ.

Από την επομένη των Χριστουγέννων και για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες, τα απογεύματα, θα ακούγονται από νέους και παλιούς αφηγητές παραμύθια λαϊκά!

Ιστορίες που από στόμα σε αυτί κι από αυτί σε στόμα θα φτάσουν εκείνες τις ημέρες και σ’ εμάς.  Ιστορίες με σπαθιά αλλά και μ’ αερικά, ιστορίες με παλικαριές αλλά και με πονηριές, ιστορίες με κλάματα και γέλια ιστορίες μαγικές μα και αρκετά σοφές…

Ελάτε να ταξιδέψουμε σε κόσμους μαγικούς με παραμύθια από όλο το κόσμο, μέσα στη παγωμένη και πάντα εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στο Μύλο των Ξωτικών! 

Πρόγραμμα Αφηγήσεων:

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018:  Αφήγηση: Βιργινία Κοκκίνου  « “Δεν φοβάμαι” είπε και ξεκίνησε»

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018: Αφήγηση: Νίκη Κάπαρη, Μουσική: Γιάννης Ψειμάδας  «Ήταν….μια φορά κι έναν καιρό… αρχοντοπούλες που έγιναν αστέρια, δράκοι θεόρατοι, βασιλιάδες με γαϊδουρινά αυτιά…»

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018: Αφήγηση: Ταξιάρχης Μπεληγιάννης «Αφήγηση παραδοσιακών παραμυθιών από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου»

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018: Αφήγηση: Ανθή Θάνου, Μουσική: Αλέξανδρος Μακρής «Η Ψάθινη Κορδέλα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.