Αρχική Αεροπορικά Νέα Η RYANAIR ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ BLACK FRIDAY ΕΩΣ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ...

Η RYANAIR ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ BLACK FRIDAY ΕΩΣ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΕΣΕΙΣ

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα (23 Νοε) την προσφορά της γιορτάζοντας την ‘Black Friday’ με έως 25% έκπτωση σε πάνω από 1 εκατομμύριο θέσεις, δίνοντας την δυνατότητα  για ταξίδια την άνοιξη στις χαμηλότερες τιμές.

Αυτή η απίθανη προσφορά σηματοδοτεί την πέμπτη ημέρα προσφορών της Cyber Week, και είναι διαθέσιμη για ταξίδι από τον Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο, με κράτηση έως απόψε τα μεσάνυχτα.

Αυτή η Cyber Week είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Ryanair και οι πελάτες καλό θα είναι να ρίχνουν μια ματιά στην Ryanair.com κάθε μέρα για να μην χάσουν καμία ευκαιρία – οι χαμηλότεροι ναύλοι στην Ευρώπη θα γίνουν ακόμα πιο χαμηλοί.

O Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

“Σήμερα είναι Black Friday και η πέμπτη μέρα προσφορών μας για την Cyber Week, με έως 25% έκπτωση σε 1 εκατομμύριο θέσεις, για ταξίδι από τον Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο, με κράτηση έως απόψε τα μεσάνυχτα.

Έχουμε 8 ημέρες απίθανων προσφορών μόνο στην Ryanair.com, προσφέροντας στους πελάτες μας τις χαμηλότερες τιμές στην Ευρώπη.

Μην χάσετε την προσφορά 70% που τρέχει παράλληλα για ενοικίαση αυτοκινήτων αυτή την εβδομάδα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.