Αρχική Γαστρονομία ΕΞΠΟΤΡΟΦ: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός GREEK CHEF 2019

ΕΞΠΟΤΡΟΦ: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός GREEK CHEF 2019

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τους καλύτερους σεφ από τις σχολές μαγειρικής της χώρας, αλλά και επαγγελματίες σεφ, στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2019». Σε συνεργασία με το Chef Club Κρήτης και τις λέσχες Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Κέρκυρας, Πελοποννήσου, συνδιοργανώνουν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής που φιλοδοξεί να αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός που έγινε θεσμός, θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Με κύριο στόχο να προβάλουν τα τοπικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, οι συμμετέχοντες και φέτος θα επιστρατεύσουν την φαντασία τους και την δημιουργικότητα τους για να εντυπωσιάσουν τους διακεκριμένους Έλληνες Chef που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.