Αρχική FedHATTA FedHATTA: Η Ομοσπονδία στηρίζει την έκθεση ΟιΝοτικά

FedHATTA: Η Ομοσπονδία στηρίζει την έκθεση ΟιΝοτικά

FedHATTA: Η Ομοσπονδία στηρίζει την έκθεση ΟιΝοτικά

Yπό την αιγίδα της FedHATTA θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη έκθεση επώνυμου εμφιαλωμένου κρητικού κρασιού Wines Of Crete, ΟιΝοτικά, στις 5 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Οι Οινοποιοί της Κρήτης οργανώνουν για τρίτη φορά στην Αθήνα, την έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά, στον Πολυχώρο Αθηναΐς.

Η έκθεση ΟιΝοτικά διοργανώνεται από την Grapefool και φέτος γίνεται μεγαλύτερη, ενδυναμώνοντας το πρόγραμμά της με σεμινάρια και γευσιγνωσίες, αντιπροσωπέυοντας ένα δίκτυο 33 Οινοποιών της Κρήτης που ενώνουν τις προσπάθειές τους σε μία έκθεση-θεσμό που πραγματοποιείται στην Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο) και την Αθήνα.

Σκοπός της έκθεσης είναι να καθιερώσει τον κρητικό αμπελώνα, να ισχυροποιήσει την παρουσία του κρητικού κρασιού και να ενισχύσει τις προσπάθειες για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με τους Δρόμους του Κρασιού της Κρήτης.

Η έκθεση προσελκύει 1.500 επισκέπτες, ανάμεσα στους οποίους είναι σημαντικοί φορείς του τουρισμού και του κρασιού, οινόφιλο κοινό και επαγγελματίες, προσφέρει τη δυνατότητα γνωριμίας τους με περισσότερες από 250 ετικέτες κρασιού από 11 κρητικές ποικιλίες, ενώ προσφέρει και κρητικά προϊόντα.

Υπενθυμίζεται ότι το Ρέθυμνο είναι η Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού για το 2018.

Ο γαστρονομικός και οινικός τουρισμός κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο, αφού προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες προορισμού, το βασικό ζητούμενο για μεγάλο μέρος των διεθνών ταξιδιωτών. Η Ελλάδα, με τον γαστρονομικό και οινικό πλούτο της μπορεί να κεφαλαιοποιήσει τις δυνατότητές της στην προσέλκυση τουριστών με ειδικό ενδιαφέρον για τοπικές εμπειρίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.