Αρχική Βραβεία “Καλύτερο Resort Spa” σε Ελλάδα και Ευρώπη το Santo Maris Oia

“Καλύτερο Resort Spa” σε Ελλάδα και Ευρώπη το Santo Maris Oia

Ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο των World Spa Awards, Rebecca Cohen, έπειτα από την παραλαβή του βραβείου.

Διπλή Διάκριση για το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στα World Spa Awards

Αναδείχθηκε στο «Καλύτερο Resort Spa» σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ως το «Καλύτερο Resort Spa» σε Ελλάδα και Ευρώπη αναδείχθηκε το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, λαμβάνοντας το βραβείο «Greece’s Best Resort Spa» για δεύτερη συνεχή χρονιά και το αντίστοιχο βραβείο «Europe’s Best Resort Spa» σε ευρωπαϊκό επίπεδο στα «World Spa Awards». 

Διανύοντας μόλις το τρίτο έτος λειτουργίας του, τo Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, συνεχίζει να διακρίνεται ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ανταποκρινόμενο επάξια στα υψηλά και απαιτητικά πρότυπα ενός θεσμού βραβείων παγκόσμιας εμβέλειας, ορόσημο για την αριστεία στον τουρισμό ευεξίας.

Έχοντας στον πυρήνα της φιλοσοφίας του τον συνδυασμό υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και τη προσωποποιημένη φιλοξενία, οι ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Spa του ξενοδοχείου, με σαφή προσανατολισμό στην ισορροπία σώματος και πνεύματος, προσφέρουν μοναδικά προγράμματα ευεξίας, ολιστικής χαλάρωσης και αναζωογόνησης, εμπνευσμένα από ελληνικά στοιχεία και προϊόντα.

Η 4η Ετήσια Απονομή των Βραβείων πραγματοποιήθηκε σε μία λαμπερή τελετή την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου στις Μαλδίβες, στο  ξενοδοχείο St. Regis Maldives Vommuli Resort.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, κ. Ανδρέας Μεταξάς, μετά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε σχετικά:

«Η διπλή αυτή βράβευση αποτελεί για εμάς μεγάλη χαρά και τιμή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας, οι οποίοι με την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας έχουν δείξει κατά τα τρία χρόνια παρουσίας μας στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, μας δίνουν έμπνευση και δύναμη να προσπαθούμε συνεχώς και περισσότερο για να ανεβάσουμε ολοένα και υψηλότερα τον πήχη των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η αριστεία του Spa του Santo Maris, είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον τουρισμό ευεξίας στη Σαντορίνη και στην Ελλάδα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.