Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στη Χαλκιδική

To Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στη Χαλκιδική

Στις 10 και 12 Οκτωβρίου θα διοργανωθεί στη Χαλκιδική το Σχολείο Τουρισμού OnTour.
Πρόκειται για μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Στόχος του Σχολείου είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες. Στο διήμερο Σχολείο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα.
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την υλοποίηση συνεργιών, αναδεικνύοντας τις αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού. Απευθύνεται σε όλους που άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της Χαλκιδικής, καθώς και της ευρύτερης περιοχής.
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν έως και 300 συμμετέχοντες, οι οποίοι, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το διεθνές πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι το Σχολείο Τουρισμού On Tour έχει ήδη επισκεφτεί 4 προορισμούς (Πόρος, Όλυμπος, Β. Σποράδες και Χίος) και έχουν συμμετάσχει περίπου 670 άτομα.
Τη διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, έχει αναλάβει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, μέσω του τοπικού εκπροσώπου του, κυρίου Γρηγόριου Τάσιου, Α’ αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour XΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ Εθνικοί Υποστηρικτές είναι η Aegean, η Communication Effect, και η Ε-Survey.
Η πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού, ενώ η δεύτερη στο Pomegranate Wellness Spa Hotel. Οι συμμετέχοντες της δεύτερης μέρας του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν, με λεωφορεία, από και προς τις περιοχές της Κασσανδρείας και της Νικήτης.

Οι αιτήσεις του Σχολείου Τουρισμού ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ είναι ανοιχτές για:

  • Συμμετέχοντες – Όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Σχολείο.
  • Εθελοντές – Κατοίκους της περιοχής οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στην διοργάνωση

Για να μάθετε περισσότερα για το Σχολείο Τουρισμού OnTour πατήστε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.