Αρχική Αθλητικά 12ο Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου 2018 (Αθλητικής Αναρρίχησης)

12ο Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου 2018 (Αθλητικής Αναρρίχησης)

12ο Διεθνές Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου 2018 (Αθλητικής Αναρρίχησης)

Για μια ακόμα φορά στην Κάλυμνο από τις 5 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2018 θα διεξαχθεί το καθιερωμένο Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου. Στην μεγάλη γιορτή της αναρρίχησης θα συμμετάσχουν εκατοντάδες αναρριχητές αθλητικής βράχου.

Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ είναι ιδιαίτερα πλούσιο και περιλαμβάνει εκτός από ατελείωτη αναρρίχηση, παρουσιάσεις, παρουσιάσεις-προβολές, μαθήματα αναρρίχησης, διαγωνισμούς, deep water soloing, μαθήματα παραδοσιακών χορών, πάρτι με DJ και live rock μουσική.

Ηλιόλουστες ημέρες, ασβεστολιθικές διαδρομές που κόβουν την ανάσα, η πανοραμική θέα από τα αναρριχητικά περδία με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου σε συνδιασμό με την παρουσία εκατοντάδων αναρριχητών του κόσμου θα δημιουργήσουν την ίδια και μοναδική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το διεθνώς αναγνωρισμένο πλέον, Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Δήμο Καλυμνίων με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.