Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ GALAPAGOS ΕΓΙΝΕ...

ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ GALAPAGOS ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ GALAPAGOS ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Το βραβευμένο Celebrity Xpedition δέχεται αναβαθμίσεις από την πλώρη έως την πρύμνη, καθώς το CELEBRITY REVOLUTION προχωράει ταχύτατα μπροστά.

To βραβευμένο Celebrity Xpedition έχει αναβαθμίστηκε  μετά από ένα εκπληκτικό επταήμερο στον Παναμά προσφέροντας στους επισκέπτες αναβαθμισμένες ανέσεις, καθώς εξερευνούν τα εξαιρετικά νησιά Galapagos. Είναι ένα άλλο τολμηρό βήμα της “THE CELEBRITY REVOLUTIONSM”, πέρα από την εισαγωγή δύο νέων πλοίων που αλλάζουν τη βιομηχανία – Celebrity Edge και Celebrity Flora – και τον εκσυγχρονισμό του υπόλοιπου στόλου της, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με την επιστροφή του την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 και πιο ανανεωμένο το Celebrity Xpedition, εγκαινιάζει μια σειρά από βελτιώσεις, Μετατρέπετε σε mega-yacht με δυνατότητα φιλοξενίας 100 επισκέπτων, με ανακαινισμένα δωμάτια, σαλόνια και εστιατόρια που συμπληρώνουν την τέλεια τη φυσική ομορφιά αυτού του μοναδικού προορισμού, με ταχύτερο και πιο αξιόπιστο Wi-Fi που επιτρέπει στους επισκέπτες να παραμείνουν συνδεδεμένοι ακόμη και όταν αποσυνδέονται.

“Η δέσμευσή μας για τα νησιά Γκαλαπάγκος δεν ήταν ποτέ ισχυρότερη, διότι γνωρίζουμε έχοντας ταξιδέψει σε αυτά τα νησιά που προκαλούν δέος για τόσα χρόνια, ότι το να έρθετε εδώ είναι μια εμπειρία που θα σας αλλάξει τη ζωή “, σημειώνει η Lisa Lutoff-Perlo, President and CEO, Celebrity Cruises. “Οι αναβαθμίσεις που πραγματοποιούμε στο Celebrity Xpedition και η επερχόμενη άφιξη του νέου μας πλοίου Celebrity Flora, το πρώτο σκάφος που σχεδιάστηκε ειδικά για τα νησιά Galapagos, θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας ανακαλύπτουν αυτό το καταπληκτικό μέρος και λαμβάνουν τις απαράμιλλες Galapagos προσφορές μας σε εντελώς νέο επίπεδο. “

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΑ GALAPAGOS ISLANDS ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του, το Celebrity Xpedition θα αποκτήσει σχολαστικά μελετημένες αναβαθμίσεις από την πλώρη έως την πρύμνη:

  • Οι σουίτες και οι καμπίνες θα αναζωογονηθούν, προσθέτοντας νέες αναβαθμίσεις χαλιών και μπαλκονιών σε μια λίστα με ήδη εντυπωσιακές πινελιές, όπως το κρεβάτι eXhaleTM της Celebrity, το οποίο αποτελεί ένα φιλόξενο μέρος για να χαλαρώσετε μετά τις περιπέτειες της ημέρας
  • Όλες οι πόρτες σουιτών και δωματίων θα είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία κλειδώματος RFID που διευκολύνει τους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στα δωμάτιά τους
  • Η αναβάθμιση στα συστήματα πληροφορικής του πλοίου, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης ενός δορυφόρου O3B, θα βελτιώσει την ταχύτητα και την αξιοπιστία του Wi-Fi του πλοίου και το προσαρμοσμένο εύρος ζώνης, έτσι θα αναβαθμίσει την εμπειρία του επισκέπτη και την αποδοτικότητα του πληρώματος
  • Το Beagle Grill θα εξοπλιστεί με νέα έπιπλα και φωτισμό που θα βελτιώσουν την άνεση των επισκεπτών που θα γευματίζουν κάτω από τον ήλιο και τα αστέρια, καθώς και ένα νέο γαστρονομικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να φέρει τα μενού που δημιουργούνται από τον Celebrity’s Michelin-starred chef στους επισκέπτες.
  • Στο The Discovery Lounge, οι επισκέπτες θα βρουν έναν καινούργιο state-of-the-art video wall, αναβαθμισμένα τελειώματα και σύγχρονα υφάσματα, καθώς και ένα νέο σταθμό DJ για να ανεβάσουν την ατμόσφαιρα.
  • Το Dining Room του Darwin θα λάβει παρόμοιες βελτιώσεις στο σχεδιασμό με νέο φωτισμό, χαλί και ειδική ξυλία.
  • Σύστημα φιλτραρίσματος νερού σε κάθε κατάστρωμα για να το απολαμβάνουν οι επισκέπτες μας
  • Βελτιώσεις στην περιοχής του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένων νέων στρωμάτων τα  Celebrity’s eXhaleTM, χαλιών και Dayroom TV για απόλαυση,

Στη συνέχεια, τον Ιούνιο του 2019, η Celebrity Xpedition θα κάνει το ντεμπούτο της με βελτιωμένες σουίτες και παροχές που συμπίπτουν με την άφιξη του νέου μας πλοίου Flora Celebrity. Οι πελάτες της σουίτας θα εφοδιάζονται με θαλάσσια κιάλια για να χρησιμοποιήσουν στην κρουαζιέρα τους, καθώς και premium σακίδια και αδιάβροχα (ponchos) που μπορούν να τα πάρουν μαζί τους. Κατά την χαλάρωση τους στις σουίτες τους, οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν βοήθεια από υπαλλήλους που μπορούν να τους βοηθήσουν στην συσκευασία και από-συσκευασία, μπορούν επίσης να έχουν πλήρη υπηρεσία δείπνου, αναβαθμισμένα μπουρνούζια premium, πολυτελή προϊόντα μπάνιου Kuno από τον Ισημερινό και πολλά άλλα.

FROM BUCKET LIST TO BOOK-IT LIST

Με περισσότερα από 14 χρόνια στα νησιά Γκαλαπάγκος, η Celebrity παραμένει ο ειδικός της περιοχής, προσφέροντας στους επισκέπτες μια απαράμιλλη εμπειρία σε αυτό το εικονικό αρχιπέλαγος των ηφαιστειακών νησιών, με πακέτα all-inclusive διακοπών που κυμαίνονται από επτά έως 16 νύχτες, που χαρακτηρίζετε από  καθηλωτικές 7νύχτες κρουαζιέρες και επτά πιστοποιημένους φυσιογνώστες στο πλοίο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ασυναγώνιστες προσφορές του εμπορικού μας σήματος ή τις κορυφαίες επιχειρηματικές του προσπάθειες διατήρησης της περιοχής, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.celebrity.com/galapagos.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.