Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Alitalia επέλεξε την Avant-premiere του Athens Flying Week για να βραβεύσει...

Η Alitalia επέλεξε την Avant-premiere του Athens Flying Week για να βραβεύσει τους καλύτερους συνεργάτες της

Την Avant-premiere του φετεινού Athens Flying Week AirShow επέλεξε η ιταλική αεροπορική εταιρεία Alitalia για να βραβεύσει τις καλύτερες επιδόσεις των συνεργατών της για το 2017, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου σε ειδική εκδήλωση.


Από το, ειδικά, για την εκδήλωση, περίπτερο της Alitalia στην Vip Area, του 7th Athens Flying Week AirShow, στην πολεμική αεροπορική βάση της Τανάγρας, οι παρευρισκόμενοι, μέλη μεγάλων τουριστικών γραφείων και συνεργάτες της Alitalia παρακαλούθησαν ένα υπερθέαμα από τις τελικές δοκιμαστικές πτήσεις των πιλότων του Athens Flying Week AirShow καθώς και εκπληκτικές ιπτάμενες επιδείξεις από τον Ιταλό πιλότο Luca Bertossio σε μια εκπληκτική νυχτερινή παράσταση.    

Ο κ. Γιώργος Αθανασίου κατά την ομιλία του επεσήμανε πως “περιμένουμε τι εξελίξεις όμως έχει ξεκαθαριστεί πως το 51% της Alitalia θα παραμείνει καθαρά ιταλική εταιρεία”. “Η Alitalia είναι η Μεσογειακή εταιρεία που μπορεί να μιλήσει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και στην τσέπη του. Εμείς στην Αθήνα κοιτάμε πιο ψηλά”

. Στην εκδήλωση παρευρεύθησαν ο Vice Ambassador της Ιταλικής Πρεσβείας στην Αθήνα,κ. Alessandro Ferranti, η Regional Manager for SouthEast Europe της Alitalia κα Mariella Sacconi, η Δ/ντρια επικοινωνίας του Διεθνούς αερολιμένα Αθηνών κα Ιωάννα Παπαδοπούλου και πολλοί άλλοι.

Η Alitalia βράβευσε τις καλύτερες επιδόσεις των συνεργατών της για το 2017 με τα Performance Awards 2017

Ο κ. Georgios Athanassiou, Country Manager for Greece, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσε με τα Performance Awards 2017 τους συνεργάτες της Alitalia με τις καλύτερες επιδόσεις για το 2017. 

Τα βραβεία έλαβαν

 
  • Aktina Travel Group (Best Performing Partner ITALY destinations),
  • Altair Travel (Best Performing Partner INTERNATIONAL destinations) και
  • E-Travel (Best Performing Partner INTERCONTINENTAL destinations).

Οι νέες στολές της εταιρείας της Alberta Ferretti

Στην εκδήλωση και οι νέες στολές της εταιρείας της Alberta Ferretti, οι οποίες σηματοδότησαν και τη φετινή έναρξη της Men’s Fashion Week του Μιλάνου.
 
Οι νέες στολές παρουσιάστηκαν στους παρευρισκόμενους από δύο αεροσυνοδούς της Alitalia. Η Alberta Ferretti δημιούργησε μια νέα στολή που είναι διαχρονική και κομψή, αφιερωμένη στο προσωπικό εδ’αφους της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας και στο πλήρωμα του αεροσκάφους, συμπεριλαμβανομένου ενός κοστουμιού για άνδρες και μιας φόρμας φούστας και φόρεμα για τις γυναίκες.
 
Η εκδήλωση έκλεισε με υπέροχες ιταλικές λιχουδιές καθώς και την κλήρωση 2 εισιτηρίων Αθήνα – Αβάνα.
Σημειώνεται ότι η Alitalia από τέλη Οκτωβρίου ξεκινά και πάλι το δρομολόγιο προς Αβάνα με μεγαλύτερη χωρητικότητα.
 
Εγκαινιάστηκαν επίσης πτήσεις προς το Μαυρίκιο και τις Μαλδίβες, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει δρομολόγιο προς το Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Athens International Airport.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.