Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επαφές της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στη Σεούλ με παράγοντες της βιομηχανίας...

Επαφές της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στη Σεούλ με παράγοντες της βιομηχανίας θεάματος της Νότιας Κορέας

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με την Αντιπρόεδρο του CJ Group, Min Ja, τον πρόεδρο της ST.Dupont Κορέας κ. Σταύρο Πιρούνη και την Πρέσβη της Ελλάδας στη Ν. Κορέα, Ιφιγένεια Κοντολέοντος.

Προβολή της Ελλάδας μέσα από τον κορεατικό κινηματογράφο, μουσική και μόδα- Επαφές της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στη Σεούλ με παράγοντες της βιομηχανίας θεάματος της Νότιας Κορέας 

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τον opinion leader της κορεατικής μόδας και ποπ μουσικής, κ. Kee Jeongyun, τον πρόεδρο της ST.Dupont Κορέας κ. Σταύρο Πιρούνη, την Πρέσβη της Ελλάδας στην Ν. Κορέα, Ιφιγένεια Κοντολέoντος.
Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τον opinion leader της κορεατικής μόδας και ποπ μουσικής, κ. Kee Jeongyun, τον πρόεδρο της ST.Dupont Κορέας κ. Σταύρο Πιρούνη, την Πρέσβη της Ελλάδας στην Ν. Κορέα, Ιφιγένεια Κοντολέoντος.

Σειρά επαφών είχε η Υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, στη Σεούλ με παράγοντες της βιομηχανίας θεάματος της Νότιας Κορέαςκαι συζήτησε τις δυνατότητες έμμεσης προβολής ελληνικών προορισμών μέσα από μεγάλεςτηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Η Υπουργός πραγματοποίησε συναντήσεις με την Αντιπρόεδρο του CJGroup, κα MinJa, και τη Γενική Διευθύντρια των StudioDragon, κα ChoiJinnie, στο πλαίσιο του στρατηγικού ανοίγματος της αγοράς και με στόχο την άμεση ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Νότια Κορέα προς την Ελλάδα και την προβολή της χώρας σε όλη την Ασία μέσου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τη Γενική Διευθύντρια των Studio Dragon, Choi Jinnie (αριστερά)

ΤοCJGroupαποτελεί έναν από τους εγαλύτερους entertainmentομίλους παγκοσμίως με χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική. Ενώ, το StudioDragon, επίσης μέλος του CJGroup, αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στην Ασία (Koreandrama).

Η κα Κουντουρά επιπλέον συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του SamsungFashionGroup, κ. CharlesPark, και τον αναγνωρισμένο opinionleaderτης κορεατικής μόδας και ποπ μουσικής, κ.KeeJeongyun, και τους προσκάλεσε να επιλέξουν την Ελλάδα για την παραγωγή τωνβιντεοκλίπ των αστέρων της πολύ δημοφιλούς παγκοσμίως k-popμουσικής, αλλά και να φωτογραφήσουν τα ρεπορτάζ μόδας τους, ώστε να προβληθούν οι μοναδικές ομορφιές της Ελλάδας στη Νότια Κορέα.

Στις συναντήσεις συμμετείχεη Πρέσβης της Ελλάδας στη Νότια Κορέα, κα Ιφιγένεια Κοντολέοντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.