Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δύο μεγάλες συναυλίες από την Περιφέρεια Αττικής την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

Δύο μεγάλες συναυλίες από την Περιφέρεια Αττικής την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

Δύο ξεχωριστές μουσικές προτάσεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πολίτες στο Πεδίο του Άρεως και στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, με ελεύθερη είσοδο, σήμερα, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.

 

Οι Χαΐνηδες σε πλήρη σύνθεση και «εφ’ όλης της ύλης» στο Πεδίο του Άρεως, 12/9 στις 20.30

Συγκεκριμένα, αύριο, στις 20.30, οι Χαΐνηδες σε πλήρη σύνθεση και «εφ’ όλης της ύλης» θα δώσουν μία μεγάλη συναυλία στο Πεδίο του Άρεως, μπροστά από το Θέατρο «Café Άλσος» (κτίριο Οικονομίδη).

Η πρωτοβουλία εγγράφεται στις συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής για να αποδοθεί το Πεδίο του Άρεως στους πολίτες ως ανοικτός, δημόσιος χώρος αναψυχής και πολιτισμού.

Συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, 12/9 στις 21.00

Επιπλέον, η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Νέας Ιωνίας συνδιοργανώνουν μία μοναδική συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη, αύριο, στις 21.00, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας (Ολυμπίας και Ομορφοκκλησιάς).

Οι θεατές αντί εισιτηρίου, προαιρετικά, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας προκειμένου να ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Νέας Ιωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.