Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Για τις επενδυτικές ευκαιρίες στον τουρισμό και την προοπτική απευθείας αεροπορικής σύνδεσης...

Για τις επενδυτικές ευκαιρίες στον τουρισμό και την προοπτική απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Σαγκάης- Αθήνας συζήτησε η Υπουργός Τουρισμού με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σαγκάης CCPIT

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σαγκάης CCPIT κ. Yang Jianrong, και αντιπροσωπεία μελών του Επιμελητηρίου και επιχειρηματιών, κατά την επίσκεψή τους στην Αθήνα.

Η Υπουργός είχε συναντηθεί τον περασμένο Μάιο στη Σαγκάη με τον κ. Jianrong  στο πλαίσιο των επαφών  της με αξιωματούχους, τουριστικούς ομίλους και αεροπορικές εταιρείες  για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας και την καθιέρωση νέας απευθείας πτήσης Σαγκάης- Αθήνας.  

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Σαγκάης επισήμανε το  ενδιαφέρον τους για τη διερεύνηση των ευκαιριών που προσφέρει η Ελλάδα  για  επενδύσεις στον ευρύτερο τουριστικό  τομέα. Εξέφρασε στην  Υπουργό τη στήριξή του  στην προσπάθειά της για την  καθιέρωση απευθείας πτήσης  Σαγκάης- Αθήνας και την ενημέρωσε ότι ήδη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.  

Επίσης, ο κ. Jianrong εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή της Ελλάδας  στην  Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου της Κίνας που θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη το Νοέμβριο 2018, και απηύθυνε πρόσκληση στην Υπουργό να παραστεί.    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.