Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair: Οι επιβάτες χωρίς προτεραιότητα από 1η Νοεμβρίου δεν θα μπορούν να...

Ryanair: Οι επιβάτες χωρίς προτεραιότητα από 1η Νοεμβρίου δεν θα μπορούν να μεταφέρουν δωρεάν αποσκευές

Η Ryanair ανακοίνωσε τα σχέδια της για τη μείωση του κόστους από 1η Νοεμβρίου, για τη μεταφορά παραδοτέων αποσκευών σε € / £ 8 x10kg (σήμερα € / £ 25 x20kg) και τη μείωση του πλήθους των δωρεάν αποσκευών, παραδοτέων στην πύλη, που έχει προκαλέσει καθυστερήσεις, ως εξής:

  • Οι επιβάτες με προτεραιότητα (30% αυτή τη στιγμή), θα συνεχίσουν να μεταφέρουν δωρεάν 2 αποσκευές στην καμπίνα των επιβατών (1 x 10 κιλά με ρόδες και μια μικρή αποσκευή).
  • Οι επιβάτες χωρίς προτεραιότητα θα μπορούν να μεταφέρουν δωρεάν μόνο 1 μικρή αποσκευή στην καμπίνα των επιβατών από την 1η Νοεμβρίου.
  • Εφόσον οι επιβάτες χωρίς προτεραιότητα επιθυμούν να μεταφέρουν μια δεύτερη μεγαλύτερη αποσκευή με ρόδες μπορούν να αγοράσουν μια χαμηλής τιμής παραδοτέα αποσκευή έως 10 κιλά για €/£8 κατά την κράτηση (αυτή τη στιγμή η 20 κιλών αποσκευή κοστίζει €/£25).
  • Όλοι οι επιβάτες με παραδοτέα αποσκευή μπορούν να αλλάξουν την κράτηση τους από €/£25 x20 κιλά αποσκευή σε μια χαμηλότερης τιμής €/£8 x10 κιλά.

Η νέα πολιτική θα έχει ισχύ από την 1η Νοεμβρίου 2018 για όλες τις κρατήσεις που έγιναν από την 1η Σεπτεμβρίου 2018.

Το 60% των επιβατών της Ryanair δεν θα επηρεαστεί από αυτήν την αλλαγή στην πολιτική αποσκευών καθώς το 30% των επιβατών αγοράζει ήδη την προτεραιότητα και το 30% ταξιδεύει μόνο με μία δωρεάν (μικρή) αποσκευή στην καμπίνα των επιβατών. Η Ryanair αναμένει ότι από το υπόλοιπο 40% των πελατών (μη προτεραιότητας) που επηρεάζονται από αυτή τη νέα πολιτική, οι περισσότεροι είτε θα στραφούν στην προτεραιότητα επιβίβασης είτε θα στραφούν προς το ταξίδι μόνο με 1 δωρεάν (μικρή) τσάντα μεταφοράς και άλλοι θα αγοράσουν χαμηλότερο κόστος 10kg τσάντα ελέγχου.

 Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

“Από την 1η Νοεμβρίου 2018 αλλάζουμε την πολιτική των αποσκευών μας και πλέον η οικονομική αποσκευή των 10 κιλών θα μειώσει τις καθυστερήσεις κατά την επιβίβαση και την πτήση. Οι επιβάτες με προτεραιότητα θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την δωρεάν μεταφορά 2 αποσκευών στην καμπίνα των επιβατών. Όλοι οι υπόλοιποι πελάτες (μη προτεραιότητας), θα μπορούν να μεταφέρουν δωρεάν μια (μικρή) αποσκευή και όσοι επιθυμούν να μεταφέρουν μια δεύτερη μεγαλύτερη παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών μπορούν να την αγοράσουν από €/£8 κατά την κράτηση.

 Η νέα αυτή πολιτική θα επιταχύνει την επιβίβαση και θα μειώσει τις καθυστερήσεις των πτήσεων. Το 60% το επιβατών δεν θα επηρεαστεί από τις αλλαγές αυτές και αναμένουμε ότι το υπόλοιπο 40% των επιβατών είτε θα αγοράσει την προτεραιότητα επιβίβασης ή την παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών είτε θα επιλέξει να ταξιδέψει δωρεάν με μόνο μια (μικρή) αποσκευή όπως κάνει ήδη το 30% των επιβατών.” 

 

Κατά την κράτηση

Προσθήκη μετά την κράτηση

Προτεραιότητα:

·          1 μικρή αποσκευή στην καμπίνα επιβατών

·         1 x 10κιλά αποσκευή στην καμπίνα επιβατών

€/£6

Δωρεάν

 

Δωρεάν

€/£8

Δωρεάν

 

Δωρεάν

 

Χωρίς Προτεραιότητα:

 ·          1 μικρή αποσκευή στην καμπίνα επιβατών

·         1 x 10κιλά αποσκευή παραδοτέα στο check in desk

 

Δωρεάν

Δωρεάν

 

€/£8

 

Δωρεάν

Δωρεάν

 

€/£10

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.