Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «Regio Lab Crete» – εργαστήριο ψηφιακής καινοτομίας στη Περιφέρεια Κρήτης για την...

«Regio Lab Crete» – εργαστήριο ψηφιακής καινοτομίας στη Περιφέρεια Κρήτης για την ψηφιακή εξυπηρέτηση του πολίτη

Celestyal Cruises

«Η νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης (www.crete.gov.gr) δίνει στον πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται, να διαβουλεύεται, να παρεμβαίνει, φέρνοντας τον για μια ακόμη φορά κοντά και περισσότερο αποτελεσματικά στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση» αυτό τόνισε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στους τομείς Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Κώτσογλου, στη συνάντηση εργασίας στη Περιφέρεια όπου παρουσιάστηκαν οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης.

«Η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης είναι ίσως η πιο ανταποδοτική εφαρμογή των βασικών στόχων μας που δεν είναι άλλος από τη Διαφάνεια-Εξυπηρέτηση του Πολίτη – Αποτελεσματικότητα» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στην ενημερωτική συνάντηση την οποία συντόνισε η «πληροφορικάριος» της Περιφέρειας Κρήτης-υπεύθυνη του έργου Μαρίνα Γαβριλάκη.

Στο «εργαστήριο καινοτομίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης» (Regio Lab Crete) συμμετείχαν: ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Ραπτάκης, Διευθυντές υπηρεσιών, στελέχη της Περιφέρειας από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες καθώς επίσης και η ομάδα Διοίκησης έργου του στρατηγικού σχεδιασμού για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στη Περιφέρεια Κρήτης.

Βασικά θέματα Regio Lab Crete

  • Καλές πρακτικές υλοποίησης δράσεων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης / opendata / opengov από φορείς
  • Τι κάνει μια «έξυπνη» πόλη
  • Δημόσιες ψηφιακές υποδομές και τοπική επιχειρηματικότητα – startups.
  • Αξιοποίηση νέων ψηφιακών εργαλείων και υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.