Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΕΤΚΕ: ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 1-5 ΚΛΕΙΔΙΑ

ΣΕΤΚΕ: ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 1-5 ΚΛΕΙΔΙΑ

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος για την νέα, αναβαθμισμένη κατάταξη σε κατηγορίες από 1- 5 κλειδιά για τα τουριστικά καταλύματα.

Η νέα κατηγοριοποίηση που διαμορφώθηκε από το αρμόδιο υπουργείο, σε συνέχεια των προτάσεων που είχε καταθέσει η ΣΕΤΚΕ, αφορά μια ολοκληρωμένη κλίμακα, αφού η προηγούμενη παρουσίαζε σημαντικές ελλείψεις.

Η κατηγορία των 5 κλειδιών πληροί συγκεκριμένα ποιοτικά πρότυπα και προδιαγραφές και θα εκπροσωπεί τα πολυτελή τουριστικά καταλύματα, τα οποία θα προσφέρουν εξειδικευμένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες προς τους επισκέπτες τους.

Η ΣΕΤΚΕ χαιρετίζει τη θέσπιση της νέας, αναβαθμισμένης κατηγοριοποίησης, η οποία αποτυπώνει πληρέστερα την εικόνα του κλάδου και ευχαριστεί και δημόσια την υπουργό Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, δίχως την στήριξη της οποίας η νέα αυτή κατηγοριοποίηση θα είχε παραμείνει κενό γράμμα.

Η Συνομοσπονδία διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, να διαμορφώνει προτάσεις και να προωθεί με κάθε τρόπο την αναβάθμιση και τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουν τα τουριστικά καταλύματα, κάτι που αποτελεί μονόδρομο για την ποιοτική αναβάθμιση και διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.