Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Λειτουργεί από τις αρχές Αυγούστου το Grand Hyatt (πρώην Marriott) στην Αθήνα

Λειτουργεί από τις αρχές Αυγούστου το Grand Hyatt (πρώην Marriott) στην Αθήνα

Λειτουργεί από τις αρχές Αυγούστου το Grand Hyatt, στο κτίριο του πρώην Marriott, στη Λεωφόρο Συγγρού 115. Η ΑΚΤΩΡ που είχε αναλάβει το project, παρέδωσε το ανακαινισμένο κτίριο στις 31 Ιουλίου 2018.

Το κτίριο είναι ιδιοκτησίας της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη που μαζί με τη Hines πήραν πέρσι τον Ιούνιο τα κλειδιά του ιστορικού ξενοδοχείου της Λ.Συγγρού.

Το Grand Hyatt είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, διαθέτει 320 δωμάτια και απευθύνεται σε πελάτες υψηλού εισοδήματος.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του Grand Hyatt Athens είναι διακοσμημένα με σύγχρονα έργα τέχνης και διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης 55 ιντσών, επιφάνεια εργασίας και μίνι μπαρ. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει μαρμάρινο μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης, μπουρνούζια και στεγνωτήρα μαλλιών. Παρέχεται θυρίδα ασφαλείας.

Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου σερβίρουν μεσογειακή και ασιατική κουζίνα, ενώ στο κομψό pool bar και στο lobby bar μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά κοκτέιλ.

Το γυμναστήριο του ξενοδοχείου λειτουργεί όλο το 24ωρο. Διαθέτει επίσης εποχική πισίνα και μπαρ στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη, καθώς και επιχειρηματικό κέντρο και αίθουσες συσκέψεων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ιδανικές για ιδιωτικές ή εταιρικές εκδηλώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.