Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Πρόεδρος της ΠΟΞ για την έναρξη του Μητρώου Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής...

Ο Πρόεδρος της ΠΟΞ για την έναρξη του Μητρώου Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής “Χρειάζεται περαιτέρω ρύθμιση της συγκεκριμένης δραστηριότητας”

Celestyal Cruises

Αναφορικά με την έναρξη λειτουργίας του “Μητρώου Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής”, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε:

“Σήμερα έγινε το αυτονόητο. Αλλά δεν φτάνει από μόνο του για να λύσει ένα υπαρκτό και μεγάλο πρόβλημα.

Η αύξηση των αφίξεων επισκεπτών στη χώρα μας δεν αποτυπώνεται στις διανυκτερεύσεις των ξενοδοχείων. Η διαφορά αυτή “χάνεται” μέσα στη “γκρίζα” πραγματικότητα των βραχυχρόνιων μισθώσεων, την ώρα που τα ελληνικά ξενοδοχεία δίνουν καθημερινή μάχη για να κρατηθούν όρθια μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής υπερφορολόγησης και να συνεχίσουν να προσφέρουν στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.  

Συνεπώς είναι ώρα να πάμε πέρα από το αυτονόητο. Χρειάζεται περαιτέρω ρύθμιση της συγκεκριμένης δραστηριότητας και εντατική εποπτεία της εφαρμογής του νόμου ώστε να εκλείψει η ασυδοσία και να μη μείνουν οι καλές προθέσεις στα χαρτιά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.