Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εκκίνηση για το 3ετές πλάνο της Ελλάδας στην Αμερική, από το Διεθνές...

Εκκίνηση για το 3ετές πλάνο της Ελλάδας στην Αμερική, από το Διεθνές Συνέδριο της ASTA στην Ουάσιγκτον!

Celestyal Cruises

Η North Events με την ASTA -American Society of Travel Agents και την FedHATTA – Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, στρατηγικοί συνεργάτες στο μεγαλύτερο πρόγραμμα προώθησης της Ελλάδας σε 20 Πολιτείες των ΗΠΑ για τα επόμενα 3 έτη!

 Στο πλαίσιο των εργασιών του ετήσιου διεθνούς συνέδριου της ASTA “ASTA Global Convention” που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον 21-23 Αυγούστου, επισημοποιήθηκε ο στόχος υλοποίησης τριετούς προγράμματος για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας στις Η.Π.Α.

Από το περίπτερο της North Events και της FedHATTA, την μοναδική εκπροσώπηση για την Ελλάδα στο μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο τουριστικών γραφείων στην Αμερική, ο Robert Duglin, Αντιπρόεδρος Business Development της ASTA, ανακοίνωσε την συνεργασία των 3 πλευρών: ASTA, FedHATTA και North Events για την εκκίνηση του δυναμικότερου ίσως πλάνου προώθησης της χώρας μας στην Αμερική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 20 Πολιτείες της Αμερικής για το διάστημα 2019 – 2021, και όπου ήδη έχει ανακοινωθεί το πρώτο B2B Roadshow για το Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες και Σαν Ντιέγκο στις 25-28 Φεβρουαρίου 2019 αντίστοιχα.

Από τα ενδεικτικά και αυθόρμητα του κλίματος για την Ελλάδα, ο Jake Tapper, επίσημος ομιλητής στο φετινό Διεθνές Συνέδριο της ASTA, και CNN chief Washington correspondent, σε ερώτηση του κοινού για το ποιος είναι ο αγαπημένος του προορισμός, δήλωσε ότι είναι η χώρα μας.

Ενώ η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό όχι μόνο του Jake Tapper αλλά πολλών Αμερικανών, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ενημέρωση, συνεχή προβολή και ανάπτυξη συνεργιών, όπως καταγράφηκε από τους επισκέπτες του περιπτέρου της North Events κατά την διάρκεια του ASTA Global Convention αλλά και τον Μάιο στο 1ο Β2Β Roadshow GREEK PANORAMA στη Νέα Υόρκη, την Βοστώνη και την Ουάσιγκτον από την πλειοψηφία των 250 Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων της ASTA που συμμετείχαν.

Η συνέπεια και η συνέχεια στις φετινές προσπάθειες ενδυνάμωσης τουριστικής κίνησης από την Αμερική στην Ελλάδα είναι ο στρατηγικός στόχος που θα υλοποιηθεί στην επόμενη τριετία για την περεταίρω διείσδυση της χώρας μας σε μία από τις πλέον εύρωστες οικονομίες του κόσμου.

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των στρατηγικών συνεργατών αυτού του εγχειρήματος για τους επόμενους Αμερικανικούς σταθμούς του 2019 αλλά και προοίμιο του 2020 και 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:

North Events, Τηλ. επικοινωνίας για την Ελλάδα +30 210 9713281, + 30 210 9734859, Email: info@greekpanorama.com, info@north-e.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.