Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Βελιγράδι – Οδοιπορικό στην Κέρκυρα

Βελιγράδι – Οδοιπορικό στην Κέρκυρα

Βελιγράδι – Οδοιπορικό στην Κέρκυρα

Οδοιπορικό από το Βελιγράδι μέχρι την Κέρκυρα, μέσω της συνοριακής διάβασης της Νίκης, δημοσιεύτηκε στο δεκαπενθήμερο περιοδικό για θέματα οδήγησης και τουρισμού SAT plus, στις 12 Ιουλίου 2018. Με τίτλο«Εναλλακτική διαδρομή μέχρι την Κέρκυρα και την ακτή του Ιονίου», το ρεπορτάζ περιγράφει τη διαδρομή που ακολούθησε το τηλεοπτικό συνεργείο, με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Mladen Alvirovic, της σερβικής εταιρείας παραγωγής SAT Media Group, η οποία είναι παραγωγός και της εβδομαδιαίας εκπομπής SAT της δημόσιας τηλεόρασης RTS.

Πρόκειται για το πέμπτο οδοιπορικό μιας σειράς γραπτών και τηλεοπτικών καταγραφών της SAT Media Groupστην Ελλάδα, που ξεκίνησαν με τις διαδρομές από το Βελιγράδι μέχρι τη Χαλκιδική (μέσω πΓΔΜ και Βουλγαρίας) και συνεχίστηκαν με τη διαδρομή από το Βελιγράδι μέχρι την Κέρκυρα, μέσω Φλώρινας, Κοζάνης, Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ελλάδα παραμένει αδιαμφισβήτητα ο δημοφιλέστερος προορισμός των σέρβων τουριστών και ότι πολλοί αναγνώστες του περιοδικού SAT plus και θεατές της εκπομπής SAT ζήτησαν να πραγματοποιηθεί οδοιπορικό μέχρι τα δημοφιλή θέρετρα του Ιονίου, και ιδιαίτερα μέχρι την Κέρκυρα, η οποία έχει για τους Σέρβους ιδιαίτερη ιστορική και συναισθηματική αξία.

Το συνεργείο επέλεξε αυτή τη φορά να παρουσιάσει μια διαφορετική διαδρομή, προτείνοντας στους τουρίστες να μεταβούν μέσω της συνοριακής διάβασης της Νίκης και όχι των Ευζώνων. Παρουσιάζονται λεπτομερώς πληροφορίες για τις διαδρομές που ακολούθησε το συνεργείο και για την κατάσταση των υποδομών, καθώς και ενδεικτικές τιμές σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. Προτείνεται στους τουρίστες να επισκεφθούν το παραδοσιακό χωριό Μέτσοβο, ενώ σε εκτενές πλαίσιο παρουσιάζονται τα αξιοθέατα και οι φυσικές ομορφιές του «σμαραγδένιου νησιού» της Κέρκυρας.

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Βελιγραδίου συνεργάστηκε και αυτήν τη φορά στενά με τη SAT Media Group, η οποία σε ιδιαίτερη αναφορά της στο κείμενο του ρεπορτάζ «ευχαριστεί το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βελιγράδι, καθώς και τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση και του οδοιπορικού αυτού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.