Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2018: Τον Ιούνιο σημείωσε αύξηση 96% στις εισπράξεις...

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2018: Τον Ιούνιο σημείωσε αύξηση 96% στις εισπράξεις του

Ο πρώτος μήνας του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Με ένα πλούσιο πρόγραμμα από διεθνείς και ελληνικές παραστάσεις θεάτρου και χορού, συναυλίες στο Ηρώδειο και απροσδόκητες παραγωγές στο Άνοιγμα στην πόλη, το Φεστιβάλ κέρδισε τα ενθουσιώδη σχόλια των θεατών και τις θετικές κριτικές του Τύπου.

Για τον μήνα Ιούνιο, το Φεστιβάλ σημείωσε αύξηση 96% στις εισπράξεις του σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, παρά το γεγονός ότι οι τιμές των εισιτηρίων μειώθηκαν σε κάποιες παραστάσεις και ότι αρκετές παραγωγές στο Άνοιγμα στην πόλη ήταν δωρεάν. Σε σχέση με το 2017, υπήρξε αύξηση κατά 40% στον αριθμό των θεατών (περίπου 84.000) και αύξηση 33% στην πληρότητα των χώρων (συνολικά 73%).

Το Φεστιβάλ συνεχίζει δυναμικά στον Ιούλιο, με σχεδόν όλες τις παραγωγές της Πειραιώς 260 να είναι sold out και με έξτρα παραστάσεις (Αμάρυνθος, Ρίζες, We are leaving, Ελλάς Μονάχου, Άγγελος εξολοθρευτής, Βρικόλακες) ή με μεγάλη πληρότητα.

Παράλληλα, μας περιμένουν ακόμα μοναδικές συναυλίες στο Ηρώδειο και μεγάλες παραστάσεις στην Επίδαυρο. Συνεχίζουμε να ζούμε το καλοκαίρι γεμάτο με τις ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει η τέχνη: οι βραδιές κάτω από την Ακρόπολη, ακούγοντας εξαιρετικές ορχήστρες και καλλιτέχνες, τα βράδια με τις παρέες στον βιομηχανικό χώρο της Πειραιώς 260, η μεταμόρφωση της Αθήνας μέσα από το Άνοιγμα στην πόλη, οι εκδρομές στην μοναδική Επίδαυρο… όλα αυτά είναι το Φεστιβάλ που ομορφαίνει το καλοκαίρι μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.