Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στη Γενική Συνέλευση των Περιφερειών της Μεσογείου

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στη Γενική Συνέλευση των Περιφερειών της Μεσογείου

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CRPM (Διάσκεψης των Παράκτιων και Νησιωτικών Περιφερειών της Ευρώπης) που πραγματοποιήθηκε στη Πάτρα (Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) με τη συμμετοχή 40 Μεσογειακών Περιφερειών. Οι εργασίες άρχισαν την Πέμπτη 28 Ιουνίου και συνεχίστηκαν ως την Παρασκευή. Την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη εκπροσωπεί ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Θεμάτων- Διεθνών Θεμάτων Γιώργος Αλεξάκης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι: οι διαστάσεις της Οικονομικής και Κοινωνικής Συνοχής στη Μεσόγειο, η κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και με τι διαφορετικούς τρόπους υλοποιείται στις Μεσογειακές Περιφέρειες, πρωτοβουλίες για τη νεολαία, την εκπαίδευση. Υπήρξε συζήτηση και ψήφισμα για τον Βιώσιμο Τουρισμό με εισήγηση και του Γιώργου Αλεξάκη. Επίσης συζήτηση για ενδιαφέροντα θέματα, όπως οι επιπτώσεις της Πολιτικής Συνοχής στις Περιφέρειες και αξιολόγηση τους καθώς και το θέμα των συνεργειών διαφόρων προγραμμάτων που είναι σε εξέλιξη ταυτόχρονα στη Μεσόγειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.