Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μεγάλη τουριστική προβολή για την Κρήτη στην Κίνα με κινηματογραφική ταινία για...

Μεγάλη τουριστική προβολή για την Κρήτη στην Κίνα με κινηματογραφική ταινία για την διάσωση-μεταφορά-φιλοξενία χιλιάδων Κινέζων πολιτών από την Λιβύη τον Φεβρουάριο του 2011

Μεγάλη τουριστική προβολή για την Κρήτη στην Κίνα αλλά και παγκοσμίως θα αποτελέσει η κινηματογραφική ταινία που προετοιμάζει εταιρεία παραγωγής με το χρονικό της διάσωσης των χιλιάδων Κινέζων πολιτών πριν 7 χρόνια από την εμπόλεμη τότε Λιβύη στην Κρήτη και την επιστροφή τους στην πατρίδα τους.

Για το θέμα ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Κινεζικής Κυβέρνησης στους τομείς του Πολιτισμού, Βιομηχανίας, Επενδύσεων Λι Χουέϊ, στελέχη της κινηματογραφικής εταιρείας παραγωγής και η καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου στο Πεκίνο Πελαγία Καρπαθιωτάκη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας την Κινεζική αντιπροσωπεία ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα είναι αρωγοί για την ολοκλήρωση της κινηματογραφικής ταινίας όπου στο σενάριο θα περιγράφεται το δραματικό χρονικό της διάσωσης από τον πόλεμο στην Λιβύη το 2011 και στη συνέχεια την μεταφορά και φιλοξενία των χιλιάδων εργαζόμενων Κινέζων στην Κρήτη.

Όπως αναφέρθηκε, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2019 και η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους το 2020 αρχικά στην Κίνα ενώ θα υπάρξει και διεθνής διανομή. Μάλιστα ο κ. Λι Χουέϊ προσκάλεσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας το 2020, επισημαίνοντας ότι η ταινία θα ενισχύσει τον εισερχόμενο τουρισμό στην Κρήτη από την Κίνα. Οι Κινέζοι ευχαριστώντας για την συνεργασία-φιλοξενία εξέφρασαν τέλος τον θαυμασμό τους για την φύση, το περιβάλλον της Κρήτης και το μοναδικό όπως ανέφεραν κλίμα του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.