Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Rendez-vous En France να ανακαλύψουμε τη Γαλλία, τις διαδρομές τέχνης, τους αμπελώνες...

Rendez-vous En France να ανακαλύψουμε τη Γαλλία, τις διαδρομές τέχνης, τους αμπελώνες και τόσα άλλα….

Rendez-vous En France για να ανακαλύψουμε τη “τέχνη του ζήν…” στη Γαλλία, τις διαδρομές τέχνης, τους αμπελώνες και τόσα άλλα….

Κάθε γωνιά της Γαλλίας έχει ένα ειδικό Savoir-Faire (τέχνη του ζήν)….
Διαδρομές τέχνης ανάμεσα σε αμπελώνες, τις νέες «CITÉ» της γαστρονομίας, τη μόδα, τα καλλυντικά, τα αρώματα…

Η Γαλλία του savoir-faire σας περιμένει. Και είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί και να μοιραστεί μαζί σας την τέχνη του ζην.
Γιατί η υποδοχή και το μοίρασμα ήταν πάντα τα ισχυρά σημεία
μας, το πνεύμα του δικού μας προορισμού.

Για όλα αυτά και πολλά άλλα θα βρείτε στα περιεχόμενα της νέας έκδοσης του περιοδικού Rendez-vous En France για το 2018 λίγο πριν ξεκινήσετε να τα ανακαλύψετε, μας είπε ο Frédéric Meyer, Διευθυντής Atout France για την Ιταλία και την Ελλάδα και
Συντονιστής για την Ευρώπη του Νότου, στην παρουσίαση της νέας έκδοσης του περιοδικού Rendez-vous En France για το 2018, στην Ελληνική γλώσσα που έγινε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στους χώρους της Γαλλικής Πρεσβείας.

Ο Γάλλος Πρέσβης Christophe Chantepy, καλωσόρισε τους εκπροσώπους του τύπου, ενώ δήλωσε πως η κυκλοφορία του περιοδικού αυτού και στην Ελλάδα στην ελληνική γλώσσα δεν θα είχε κανένα λόγω ύπαρξης πριν 3-4 χρόνια, αλλά τώρα, με την επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, έχει ιδιαίτερη σημασία.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού, κα Barbara Lovato, μας ενημέρωσε για τα περιεχόμενα της νέας έκδοσης, “Επιλέξαμε ως κεντρικό θέμα το savoir-faire” είπε, “το οποίο στη Γαλλία ήταν πάντα έκδηλο και ίσως είναι το κλειδί της επιτυχίας της χώρας ως προορισμό για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό”.

Το περιοδικό Rendez-vous en France θα σας γνωρίσει νέα, εκδηλώσεις, περίεργα, για πολλούς γαλλικούς προορισμούς για να τους ανακαλύψετε και να τους ξαναζήσετε.

Στο πρώτο θέμα του παρουσιάζεται ο Ζαν Μπλεζέ, αυτός που επανεφηύρε την πόλη της Νάντης, στις εσωτερικές σελίδες του ο Ρούντι Ριτσιότι ο αρχιτέκτονας του Μucem της Μασσαλίας, η Αν Σοφί Πικ, η μοναδική γυναίκα σεφ στη Γαλλία που έχει βραβευθεί με τρία αστέρια Michelin, ο Φιλίπ Σταρκ, designer αντικειμένων που έγιναν καλτ.

Θα ανακαλύψετε διαδρομές τέχνης ανάμεσα σε αμπελώνες, τις νέες «cité» της γαστρονομίας, τη μόδα, τα καλλυντικά, τα αρώματα…

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.