Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Στάσεις εργασίας σήμερα Πέμπτη σε τρένα και προαστιακό -24ωρη απεργία την Παρασκευή

Στάσεις εργασίας σήμερα Πέμπτη σε τρένα και προαστιακό -24ωρη απεργία την Παρασκευή

Προαστιακός Σιδηρόδρομος

Σε στάσεις εργασίας θα προχωρήσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, την Πέμπτη 7 Ιουνίου και σε 24ωρη απεργία την Παρασκευή 8 Ιουνίου αντιδρώντας στην πώληση της ΕΕΣΣΤΥ.

Ειδικότερα, την Πέμπτη θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας:

α) 05.00 – 08.00

β) 13.00 – 16.00

γ) 21.00 – 24.00,

Την Παρασκευή, λόγω της 24ωρης απεργίας, τρένα και προαστιακός σιδηρόδρομος θα μείνουν ακινητοποιημένα. Δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Τα δρομολόγια που επηρεάζονται από στάσεις και απεργία σε τρένα και Προαστιακό

Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά σε τροποποιήσεις και ματαιώσεις δρομολογίων λόγω μη διαθεσιμότητας σιδηροδρομικού δικτύου.

Οι κινητοποιήσεις επηρεάζουν τα δρομολόγια του άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας καθώς και τα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα δρομολόγια που καταργούνται ή τροποποιούνται παρέχονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας (www.trainose.gr) και στο τηλέφωνο 14511.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.