Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σημαντική απήχηση είχε διεθνώς το συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας IMTJ Medical...

Σημαντική απήχηση είχε διεθνώς το συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας IMTJ Medical Travel Summit 2018

Σημαντική απήχηση είχε διεθνώς το συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας IMTJ Medical Travel Summit 2018, που διοργανώθηκε από το International Medical Travel Journal και το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ, υπό την αιγίδα του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, στην Αθήνα στις 21-24 Μαΐου 2018.

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 330 εκπρόσωποι φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού υγείας από 35 χώρες του κόσμου . Κορυφαίοι ομιλητές μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου και ως άριστοι γνώστες του αντικειμένου προσέφεραν τη δυνατότητα στου σύνεδρους να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να ανταποκριθούν στα συνεχώς εξελισσόμενα δεδομένα σε αυτόν τον τομέα..

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν επιμέρους ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν για συγκεκριμένους τομείς, όπως ταξίδια γονιμότητας, οδοντιατρικά ταξίδια, τουρισμό ευεξίας κ.τ.λ. στους οποίους η χώρα μας έχει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Σχολιάζονται το θέμα ο κ. Keith Pollard, επικεφαλής έκδοσης του IMTJ και εκτελεστικός πρόεδρος της LaingBuisson International δήλωσε :

Το συνέδριο ξεπέρασε τις προσδοκίες μας όχι μόνο όσο αφορά την υποστήριξη από τους εκπροσώπους και τους χορηγούς, αλλά και την ποιότητα του περιεχομένου των ομιλητών μας. Αυτό που θα συνεχίσει να διαφοροποιεί την IMTJ Medical Travel Summit είναι η δέσμευσή μας στην ουσία, αποφεύγοντας την, υπερβολή και τη διαφημιστική τάση που παρατηρείται σε αρκετές δραστηριότητες του τομέα Τουρισμού Υγείας, παρέχοντας μια ειλικρινή και ρεαλιστική αξιολόγηση της τρέχουσας αγοράς και εξετάζοντας το μέλλον των ιατρικών ταξιδιών ».

Από την πλευρά του ο Γ.Πατούλης, πρόεδρος ΕΛΙΤΟΥΡ ,ΙΣΑ ,ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

«Η σημαντική αυτή διοργάνωση κατάφερε να συγκεντρώσει στη χώρα μας τους καλύτερους στον τομέα του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως, για να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους που μπορούν να διασφαλίσουν τη μακρόχρονη ανάπτυξη αυτού του κλάδου. Ενώνουμε τις δυνάμεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιατρικό κόσμο και την επιστημονική κοινότητα της Ελλάδας ανά τον κόσμο καθώς και τις επιχειρήσεις από τον κλάδο της Ιδιωτικής Υγείας, του Τουρισμού, του Εναλλακτικού Τουρισμού και της Ευεξίας, για τον κοινό στόχο . Όραμα μας είναι η Ελλάδα ως αρχαία Μέκκα της Ιατρικής και σύγχρονη νησίδα Ταξιδιωτικής Υγείας, να ανοίξει και πάλι το παράθυρο της ιατρικής γνώσης στον κόσμο. ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.