Αρχική Δήμοι «Άρωμα διακοπών» σε Mall της Αθήνας από το Δήμο Λειψών!

«Άρωμα διακοπών» σε Mall της Αθήνας από το Δήμο Λειψών!

Στα εξωτικά χρώματα των Λειψών «ντύθηκε» το AVENUE Mall στο Μαρούσι, ένα από τα δημοφιλέστερα Malls της Αθήνας, το διάστημα 29 Μαΐου – 5 Ιουνίου 2018. Πλήθος από εντυπωσιακά banners και αφίσες σε κάθε σημείο του Mall «ταξίδευαν» το κοινό, στις μαγευτικές παραλίες του νησιού των Δωδεκανήσων, ενώ οι εκπρόσωποι του Δήμου υποδέχονταν τον κόσμο μέσα στο πρωτότυπο Τουριστικό περίπτερο που θύμιζε νησιώτικο χωριουδάκι με γραφικά σπιτάκια, σε προνομιακό σημείο κοντά στην κεντρική είσοδο του εμπορικού κέντρου, πρόσφεραν τοπικά εδέσματα και διέθεταν ενημερωτικό υλικό.

Η προβολή του προορισμού ενισχύθηκε παραπάνω με δημοσιεύματα και τακτική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του AVENUE Mall στο Μαρούσι, για ένα μήνα τουλάχιστον, ενώ ο διαγωνισμός που «έτρεχε» για την κλήρωση ταξιδιών σε 5 τυχερά ζευγάρια σημείωσε πρωτοφανή επιτυχία με τη συμμετοχή άνω των 2.000 επισκεπτών του Mall!

«Η συνεργασία με ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας που προσεγγίζει οικογένειες, ζευγάρια και άτομα με υψηλό μορφωτικό και κοινωνικό υπόβαθρο, στάθηκε για εμάς μία αξιόλογη ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε τη βεντάλια των πλούσιων δυνατοτήτων του προορισμού», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος για την πρωτότυπη δράση, που συνολικά έγινε αντιληπτή από δεκάδες χιλιάδες εν δυνάμει ταξιδιώτες και υλοποιήθηκε σε συνεννόηση με την εταιρία εξειδικευμένων συμβούλων προβολής του Δήμου, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά, τόσο τους εκπροσώπους του προορισμού για την εθελοντική επιτόπια συνεισφορά τους καθ’όλη τη διάρκεια της παρουσίασης, όσο και τους επαγγελματίες για τη διάθεση τοπικών προϊόντων και πακέτων διαμονής.  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.